Мими Дончева

Хатха (класическа), Йога през бременността, Медитация

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и създател на онлайн йога студиото Home Yoga. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички".

В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по астрология, приложна психология, философия, рейки и др. Създател е на сайта за астрология AstroAcademy.bg. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ.

Като продължение на преподавателската си практика, целогодишно провежда йога ваканции и тематични събитията в страната и чужбина, в които преплита мъдростта на йога с астрологията и психологията.

Часове на живо с Мими Дончева

Мандала - център за цялостна трансформация

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5, тел. +359 894 488 809
вторник и четвъртък, 18:45 - 19:55 ч. - Йога за модерния човек

В тези часове, Мими Дончева среща древното познание на йога с нуждите на съвременния човек. Практиката е базирана на системата Шивананда - глобално най-разпространената школа в Хатха (класическата) йога, която е специално адаптирана към живота на запад. "Йога за модерния човек" адресира нуждата от грижа за тялото и съзнанието на съвременните хора, които страдат от липса на движение и високи нива на стрес в ежедневието. Практиката зарежда тялото с енергия, успокоява ума и извиква в човека естественото усещане за щастие и вътрешен баланс.