Мими Дончева

Хатха (класическа), Йога през бременността, Медитация

Мими Дончева е международно сертифициран йога инструктор, астролог, психолог и НЛП коуч.

Създател е на онлайн йога студиото Home Yoga и на тематични обучения в сферата на балансирания живот – онлайн и присъствени. Автор е на книгите „Излекувай чакрите си“ и „Разгадай хороскопа си“, както и на редица статии за йога и астрология.

Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Дипломиран треньор по йога е от НСА и Българска федерация по йога, и има най-високата преподавателска акредитация към международната организация Yoga Alliance (Е-RYT 500). Специализирала е в различни направления на йога, сред които Хатха, Ащанга Виняса, Виняса флоу, Антигравити, йога за бременни и за деца.

В допълнение има магистърска степен по „Психология на здравето“ от Софийски университет. И се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „Иван Станчев“. От 2014 г. прави лични консултации и води астрологични курсове. Преминала е редица спомагателни обучения в сферата на личностното развитие и здравословния живот, сред които Професионален НЛП коуч, Приложна психология, Философия, Рейки, Ароматерапия, Акашови записи, Випасана медитация, Аюрведическа кулинария и др.

В практиката си обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие!

ПOСЛЕДВАЙ МИМИ: