Мими Дончева

Хатха (класическа), Йога през бременността, Медитация

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на платформите за онлайн обучения HomeYoga.bg и AstroAcademy.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и понастоящем е член на съюза.

В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по ведическо хранене и др. В момента, тя се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология.

Мими е бакалавър по Журналистика от Софийския университет и специалист по Връзки с обществеността и събитиен мениджмънт от M3 Communications College. Тя е редовен автор в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". Също така, регулярно организира специални събития, които срещат мъдростта на йога с астрологията, психологията и стари ритуални практики.

Часове на живо с Мими Дончева

Мандала - център за цялостна трансформация

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5, тел. +359 894 488 809
вторник и четвъртък, 18:45 - 19:55 ч. - Йога за модерния човек

В тези часове, Мими Дончева среща древното познание на йога с нуждите на съвременния човек. Практиката е базирана на системата Шивананда - глобално най-разпространената школа в Хатха (класическата) йога, която е специално адаптирана към живота на запад. "Йога за модерния човек" адресира нуждата от грижа за тялото и съзнанието на съвременните хора, които страдат от липса на движение и високи нива на стрес в ежедневието. Практиката зарежда тялото с енергия, успокоява ума и извиква в човека естественото усещане за щастие и вътрешен баланс.