За нас

Зад проекта HomeYoga.bg стоят йога инструкторът Мими Дончева и режисьорът Никола Барбов. Ние се гордеем с екипа от инструктори, с които работим в HomeYoga.bg, защото можем с увереност да кажем, че те са сред най-добрите в България - с професионална квалификация и дългогодишен опит. И това ни дава спокойствие, че ти - нашият абонат, си в сигурни ръце, когато практикуваш йога у дома!

Мисия

В HomeYoga.bg вярваме, че йога е пълноценна система за развитие на тялото ума и духа, и нашата мисия е да те подкрепяме в твоето лично израстване. Мечтаем да направим поне 1% от българите в света по-здрави и с усещане за вътрешен баланс и добруване.

Визия

Нашият дългосрочен стремеж е да правим древната мъдрост на йога лесно достъпна, разбираема и приложима за съвременните хора, за да се справят чрез нея с предизивикателствата на модерния живот.

Освен абонаментно съдържание, чрез нашия блог осигуряваме общодостъпна информация по разнообразни теми в сферата на йога и здравословния живот, за да вдъхновяваме всеки посетител на нашия сайт в грижата за тялото, ума и духа.

Ние в HomeYoga.bg имаме разбиране за карма (Закона за причината и следствието) и вярваме, че нашето собствено израстване може да се случи само когато даваме положителен принос към обществото, в което се развиваме. Затова, с част от приходите си, HomeYoga.bg подпомага социално ориентирани активности.

Съдържанието на НomeYoga.bg е свободно от религиозни или политически елементи. Ние смятаме, че йога е система достъпна за всички, независимо от тяхното вероизповедание или обществени възгледи.

Партньори