За Home Yoga

Създател на Home Yoga е Мими Дончева, международно сертифициран йога инструктор с дългогодишен опит и редица професионални специализации. За Home Yoga тя казва:

"Гордея се с екипа от инструктори, с които работим заедно в онлайн йога студиото, защото мога с увереност да заявя, че те са сред най-добрите в България! Всеки от тях отговаря на две основни изисквания - има нужната професионална квалификация и много години практика. И това ми дава спокойствие, че ти - нашият абонат, си в сигурни ръце, когато правиш йога вкъщи с нас!"

Визия и цел

Мечтаем да помогнем на повече българи да бъдат естествено здрави и щастливи, в хармония със себе си и света!

Home Yoga е за хората със забързано ежедневие, които желаят да се погрижат за себе си - физически и психически. Ние ти пестим време, като правим йога достъпна там, където си ти! Представяме ти тази древна, доказала се през хилядолетията наука по актуален и приложим начин. За да се справяш чрез нея със стреса, обездвижването и предизивикателствата на съвремието ни. Йога наистина може да промени живота ти!

Мисия и ценности

В Home Yoga вярваме, че йога е пълноценна система за развитие на тялото ума и духа, и нашата мисия е да те подкрепяме в твоето лично израстване.

Освен качествено абонаментно съдържание в онлайн йога студиото, в блога осигуряваме свободно достъпна информация по разнообразни теми в сферата на йога и здравословния живот, за да вдъхновяваме всеки, който желае да се погрижи за благополучието си.

Имаме разбиране за карма (Закона за причината и следствието) и вярваме, че нашето собствено израстване може да се случи само когато даваме положителен принос към обществото, в което се развиваме. Затова, с част от приходите си, Home Yoga редовно подпомага социалнo значими каузи.

Съдържанието на Нome Yoga е свободно от религиозни елементи. Ние смятаме, че йога е система достъпна за всички, независимо от тяхното вероизповедание.

Партньори