Теодора Рачева - Деви

Виняса флоу, Ин, Медитация

Теодора Рачева - Деви е йога инструктор и констелатор. Те е съосновател на емблематичното "Йога Мандала" - първото истинско йога студио в София и на "Тринити ритрийт център" в Априлци. Създател е на "Devi Home".

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебния ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Изучавала е йога и медитативни техники в Индия, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. Завършила е 200-часово обучение за инструктори с Шива Рей и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу йога навсякъде по света. Над 10-годишният й опит в преподаването плюс 15-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Интересът и влечението й към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, от които получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства.

Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.

Часове на живо с Теодора Рачева - Деви

Yoga District Mandala

София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5, тел. +359 894 488 809
theyogadistrict.net