Водена релаксация за бременни

Даниела Събева e специализирала "Йога през бременността и след раждането" в Индия.  Сертифициран инструктор е към Yoga Alliance International и води професионални обучения за преподаватели по Йога през бременността. Спокойно можем да кажем за нея, че тя е един от най-подготвените и отдадени инструктори в практиките за бременни в България.

С тази кратка водена релаксация в седеж, Дани ще ти помогне да отпуснеш както тялото, така и съзнанието си, разтоварвайки се от умората, напрежението и тревогите, които се появяват по време на бременността. И в този специален и вълшебен момент от твоя живот, ще ти съдейства да общуваш с бебето, което расте вътре в теб. Пренаталното общуване е важна част от йога практиките за бременни, тъй като това е единственото време в живота на майката и детето, в което те са толкова тясно свързани. Майката се превръща в истински Творец, защото чрез своето тяло и своите нагласи създава тялото на бебето и неговите нагласи към света, в който му предстои да се роди.

С помощта на йога през бременността жената може да изживее този специален период пълноценно и осъзнато, чувствайки се по-добре както физически, така и емоционално. Йога през бременността й помага да се справя по-леко с неразположенията на тялото и я учи как да се вслушва в сигналите му. Чрез практиките, които се изпълняват в часовете за бременни, жената намалява болките в гърба и храносмилателните смущения, подобрява кръвообръщението и поема повече кислород в тялото, облекчава отоците в крайниците, и се подготвя физически за раждането. Обръща се специално внимание на дишането и на мускулите на тазовото дъно, които играят важна роля в процеса на самото раждане. И се отделя време за релаксиращи и медитативни практики, които служат за общуване с бебето.

ВИЖ НАШАТА ВИДЕО КОЛЕКЦИЯ "ЙОГА ПРЕЗ БРЕМЕННОСТТА", която включва практики за всички триместри + йога програма за възстановяване след раждането! 

Коментари 0

profile photo