ИНтимна йога с гонгове и тибетски купи

Каним те на една магична вечер в Мандала с Ин йога, акомпанирана от лечебни звуци от гонг и тибетски купи! 

Ин йога предлага достъп до едно вътрешно пространство чрез пасивност и дълбочина. В тази медитативна практика таргетираме дълбоката съединителна тъкан, която не можем да разтегнем в динамичните практики и така винаги някъде по фасцията ни остава блокирана енергия. Представете си без да правите нищо, как се случва много. Точно това е магията на Ин йога - без усилие постигаме дълбок покой на тялото, ума и емоциите. Ин йога се ражда от Даоистките практики, които ни учат на НЕдействие. В това състояние ние се отваряме и позволяваме на онова, за което няма възможност, пространство и време в ежедневието, да изплува, да бъде видяно, признато и интегрирано. 

Огромна физическа полза на Ин йога е, че въздейства на ставите, които с времето се дехидратират и губят мобилността си. Емоционалните и менталните ползи също са много - Ин йога намалява значително нивата на стрес, повлиява чудесно състояния като панически атаки, депресия, безпокойство, хранителни нарушения, непреработени травми. Спомените от минали непреработени и неинтегрирани събития се складират във фасцията ни и на физическо ниво проявлението е болка, стягане, свиване, блокаж. Чрез Ин йога работим на всички нива, като фокусът се насочва както към физическите усещания, така и към емоционалната картина зад това. Така имаме възможност да станем истински интимни със самите себе си - среща, за която всеки от нас копнее. 

Докато сме в пълно състояние на покой и релаксация в дълбоките пози, Георги Ранчев ще се грижи за нашето Етерно тяло с 2 гонга и 6 тибетски купи, за да се задълбочи пречистването ни не само на физическо ниво, но и на вибрационно. Нашето уникално, многоизмерно същество се състои от много тела, едно от които е тялото ни от звук, съставено от вибрации и фини резонанси. В ежедневието то се замърсява от множеството нехармонични звуци идващи от превъзбудената градска среда, в която живеем. Омръзнало ли ви е от бормашината и строителните дейности, които се извършват навсякъде около нас? Стоим пред компютър и сме обградени от хиляди електрически уреди, които бучат и изпращат вибрации.Тази звукова борба изтощава нашето електромагнитно поле, което постоянно се противопоставя на тези намеси, за да ни запази центрирани. Понякога сред толкова много разсейващи и дестабилизиращи фактори ни е трудно да чуем нашия вътрешен звук "Анахата Нада". Звуците на гонга и тибетските купи са лечебни. Всички те са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и раздробяват нехармоничните вибрации в тялото ни. Когато всичко ненужно е отстранено, остава само чистотата на вътрешния ни глас. В нас изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия Аз и с лекота можем да черпим от мъдростта скрита в нас! Единият гонг е тониран по специална поръчка на вибрацията на Цветето на живота, съответстващо на сърдечната чакра, а другият е изработен с вибрацията на планетата Сатурн, съответстваща на коренната ни чакра.

Георги има влечение към музиката отдавна, даже сам на 20 г. възраст установява свое музикално студио, в което свири на различни инструменти и пее. Преди 3 години за пръв път присъства на събитие с Гонгове и тибетски купи и веднага усеща,че това е неговото нещо. Мощният звук на гонга кара всяка клетка в него да настръхне от удоволствие. След това започва да асистира в различни звуколечебни практики, а сега вече твори лечебните звуци сам или с приятели.

Ползи от ин йогата:
 • Възстановява енергийния баланс в тялото
 • Повишава мобилността на ставите, особено на тазобедрените
 • Намалява нивата на стрес
 • Повлиява положително състояния като стрес, притестнение, тревожност, главоболие, паник атаки 
 • Подготвя тялото и ума за медитация 
 • Позволява навлизане в дълбочина на всички нива 
 • Заедно със звуците пречиства етерното тяло
 • Подобрява фокуса и концентрацията 
 • Създава усещане за хармония и любов
 • Връща ни в естествено състояние на покой и безпричинна радост
 • Отлично допълнение към динамичните ни практики

Кога: 16 юли, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Само с предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net​

Цена:
 20 лв.  

Водещи: Деви - Ин йога, Георги Ранчев - музикално оформление