Здрави, стройни и красиви с йога и хомеопатия

Kаним те на уикенд-семинар, в който ще съчетаем древната мъдрост на йога, съвременните достижения в природосъобразната медицина и почивката с басейн и спа, за да бъдем естествено красиви, здрави и стройни!

Заедно с Мими Петкова, сертифициран йога инструктор, ще участваш в:
- йога часове с пози за освобождаване от токсини и излишни килограми, коригиране на гръбначни изкривявания и подобряване на общото благосъстояние на тялото;
- дихателни и медитативни практики за балансиране на нервните процеси;
- огнена церемония за освобождаване от стара, ненужна енергия;

А от беседите с д-р Мариян Иванов, холистичен терапевт с дългогодишна практика, ще научиш как със средствата на хомеопатията и природната медицина да:
- запазиш по – дълго младостта и високия си жизнен тонус, като нормализираш обмяната на веществата и се освободиш от натрупаните в тялото токсини
- намалиш повишения апетит, наднорменото тегло и подуването на корема от газове
- премахнеш целулита и задържането на вода в организма
- поддържаш красиви коса, нокти и кожа
- се грижиш за доброто състояние на очите и зъбите
- противодействаш на гръбначните изкривявания
- и още...

Между заниманията, ще разполагаш с достатъчно време за отдих край минералните басейни на хотела - външен и вътрешен, спа процедури или разходки до забележителностите в района. 
(Виж пълната програма по-долу)

Къде: Sevtopolis Balneo & Spa ****, Павел Баня, www.sevtopolishotel.com 

Кога: 1-3 юли 2016 

Цена: 240 лв. на човек в двойна стая
Цената включва: 2 нощувки + закуска и вечеря, всички лекции и йога практики, ползването на вътрешен и външен минерален басейн, джакузи, финландска сауна и парна баня, паркинг, интернет, курортна такса и ДДС. 

За записване: 0887 361 669; 04361 9000; reservations@sevtopolishotel.com
Краен срок за включване в групата: 28.06.2016 

За въпроси, свързани с програмата: 0898 42 22 72 - Мими Петкова

Информация за водещите:

Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател на Медицински Център “ФИТОЛЕК“ – София.  Водещ специалист в областта на холистичната и интегративна медицина. Магистър по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Преподавател към Европейска школа по клинична хомеопатия и асоцииран преподавател към катедра Фармакология и Токсикология, Медицински Университет – София. Специалист по вътрешни болести. Автор на формули на хранителни добавки, одобрени и произвеждани за България в САЩ и Франция  (за повече информация вижте www.phytolek.com). Създател на формули на чайове с лечебна насоченост, произвеждани от Българска Чаена Компания (за повече информация вижте www.bulgarianteacompany.com). Автор на много книги и на стотици статии и публикации в научно – популярни и специализирани издания. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. Повече за д-р Мариян Иванов можете да прочетете на www.phytolek.com.
 
МИМИ ПЕТКОВА е сертифициран йога инструктор, астролог и съосновател на HomeYoga.bg. Тя практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога. Има специализации в йога през бременността и аеро йога. Изучавала е астрология към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и към момента е член на съюза. В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот, сред които курс по ведическо хранене, обучение по приложна психология, посвещения в рейки и акашови записи, и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП "К. Г. Юнг" и изучава Практическа философия към "Новият акропол".

Програма

1 юли (петък)

16:00 – 17:30 – Йога с Мими за детокс и подобряване на обмяната на веществата
17:45 – 19:30 – д-р Иванов: Що е хомеопатия и как с хомеопатични лекарства и други природосъобразни средства да запазим младостта по – дълго време и да освободим тялото си от натрупани в него вредни вещества - беседа, придружена от дегустация на чайовете за здраве от серията ФИТОЛЕК
19:30 – 20:30 – Вечеря
20:30 – 21:30 – Пречистваща огнена церемония

2 юли (събота)

8:00 – 9:30 – Йога с Мими за укрепване на гръбнака
9:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – д-р Иванов: Стройни с хомеопатия и други природосъобразни методи и средства
12:00 – 18:30 – Почивка: свободно време за отдих край басейна, спа процедури или посещения на забележителности в района
18:30 – 19:00 – Йога нидра: водена релаксация за посяване на намерения в подсъзнанието
19:00 – 20:00 – Вечеря
20:00 – 21:00 – Време за разговори и обратна връзка

3 юли (неделя)

8:00 – 9:30 – Йога с Мими за баланс на енергията в тялото
9:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – д-р Иванов: Красиви с хомеопатия и други природосъобразни методи и средства
12:00 – 12:30 - Кръг на споделяне
12:30 – Освобождаване на хотела
След 12:30, по желание – обяд, разглеждане на забележителности до град Шипка (Шипченски манастир, гробница на тракийския владетел Севт III и др.)