Йога ваканция в Тоскана с Димитър, Петя и Доротея

Димитър Германов, заедно с Петя Попова и Доротея Маринова, те канят на едноседмична йога ваканция в Тоскана, в приказната Вила Чертано, близо до Сиена! 

Вила Чертано е райско имение, разположено сред лозя и маслинови горички на около 7 км южно от град Сиена в област Тоскана, Италия. То предлага престой в артистична атмосфера, удивително красиви гледки към хълмовете на региона Кианти, свеж въздух, наситен с ухания на цветя и билки, очарователно спокойствие и вдъхновявящи природни сцени. Това е място за почивка, съзерцание, свързване със себе си и с други, и практикуване на благоденствие чрез даровете на природата.

По време на ваканцията ще се насладиш на:
 • 5 сутришни Ащанга виняса йога практики с Димитър - 10:00 – 12:00 ч. (от неделя до четвъртък)
 • ​4 следобедни практики - 15:00 – 17:00 ч. (от понеделник до четвъртък), както следва:
  --- понеделник - "Твоят танц" с Петя
  --- вторник - Акро йога с Димитър и Доротея
  --- сряда - Жонглиране с Димитър
  --- четвъртък - Забавни групови игри-изненади

Кога: 1-8 юли 2017 

Цена: 
- при записване до 15 април - 520 евро
- до 15 май - 550 евро
- до 10 юни ("последен влак") - 590 евро
Местата са ограничени. Крайният срок за записване е 10 юни 2017. ​
Цената включва всички практики, 7 нощувки (в двойна или единична стая) със закуска във Вила Чертано, 5 вегетариански обяда (в дните на практиките), транспорт от/до централна гара Сиена на 1 юли събота и 8 юли събота. 

Възможности за допълнителни занимания (платените се заплащат на място): 
 • Тайландски масаж (30 минутни сесии) и рисуване с къна с Доротея - всеки ден
 • Посещение на Palio di Siena (празник на града) с традиционните конни надбягвания на централния площад - неделя, 2 юли
 • Мини тур на имението и дегустация на вина и зехтин, произведени на място, цена: 6 евро - понеделник, 18:00 – 19:30 ч.
 • Час по тосканска кулинария със собственичката на вилата, цена: 25 евро - сряда, 18:00 – 20:00 ч.

Транспорт:
 Самолетните билети се закупуват самостоятелно. Препоръчваме ви полети с Ryanair:

→ отиване 01. 07. 2017 
FR 6415 (с продължителност 2:00) 
18:55 Sofia SOF - 19:55 Pisa PZA 

← връщане 08. 07. 2017 
FR 6416 (с продължителност 1:55)
15:35 Pisa PZA - 18:30 Sofia SOF 

Цената на самолетните билети е около 50 евро във всяка посока + такси за багаж. Самолетните билети можете да закупите тук: www.ryanair.com

Препоръчваме взимане на кола под наем от летището в Пиза. Седмичният наем на малка кола е около 160 евро. Добре е да се плати/резервира предварително колкото е възможно по-рано: www.rentalcars.com

Другата алтернатива е влак за предвижване от Пиза до Сиена (в този случай Димитър ще ви посрещне и изпрати от и до гарата в Сиена). Цената на билетите за влака е около 12 евро във всяка посока. Билети за влака можете да закупите тук: www.trenitalia.com 

→ отиване 01. 07. 2017 
21:10 Pisa (летище) - 23:14 Siena (централна гара), с продължителност 2:04

← връщане 08. 07. 2017
11:18 Siena (централна гара) - 13:18 Pisa (летище), с продължителност 2:00

Бележка: Предимството на колата под наем е свободата на придвижване. В околността съвсем наблизо има чудесни градчета като San Gimignano и Monteriggioni, и минерални бани сред природата Petriolo (15 km). При всички положения околностите на имението, достъпни пеша, са също впечатляващи, с възможност за разходки сред лозята, наем на велосипеди (имението разполага с 3 бр. на свободен достъп), езда, и др. 

За записване: Димитър Германов - 0895 33 44 37, transgalactic@gmail.com
Записването става със заплащане на 50% капаро в брой или по банков път на: 
Димитър Германов
Банка ДСК
IBAN: BG06STSA93000019867910
BIC: STSABGSF
основание: Тоскана 2017

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДЕЩИТЕ:

ДИМИТЪР ГЕРМАНОВ

Петя Попова: Петя е хореограф и танцьор на свободна практика, преподавател по съвременен танц, пластика и импровизация, актриса в Playback театър „Тук и сега” и член на Гилдия за съвременни изпълнителски изкуства към Съюз на артистите в България. Завършила е "Танцов театър" в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” и "Хореографска режисура" в ЮЗУ „Неофит Рилски”. Участвала е в множество уъркшопи по съвременен танц, импровизация и моментна композиция в страната и чужбина. Вълнува я вътрешният свят на човека, неговата вселена, независимо на колко годин(к)и е и с удоволствие споделя с опита си относно потока на движението и това как да се чувстваш естествен, лек и свободен в тялото си.

Доротея Маринова: Доротея е сертифициран йога инструктор към Yoga Alliance (RYT-200). Преподава Хатха, Въздушна и Акро йога, както и йога за деца (Rainbow Kids Yoga и R.Y.E). Завършила е цялостен курс в България по класически тайлански масаж, по метода на Thai Massage School of Chiang Mai (Северен Тайланд). С практикуването на този древен метод развива умението си да дава енергия и сила на другите чрез масажа. В него са събрани мъдростта на една хилядолетна практика и величието на човешките способности. Инициацията й в рейки я насочва още по-ясно към осъзнаване на тялото, във всичките му енергийни форми и това да бъдеш чист проводник на нещо по-висше.