My Thai Retreat

Ритрийт в Тайланд, с включена програма “Разпери криле” 
10 дни в рая с Деви и Мокша 


Избягай от зимата и се наслади на пъстрия и топъл островен живот, далече от грижи, заледени улици и сивота. Всекидневни практики, плажуване на бели пясъци и къпане в лазурни води, посещение на близки острови, тай масаж и местни вкусотии. Ритрийт, който ще остави отпечатък в сърцето ти и тен на лицето ти :) 

Когато сме сред природата, близо до морето, под слънцето, ние имаме директна връзка с космическото съзнание, с по-високи честоти на реалността и лесно можем да се изчистим от натрупаните в града отрови на съвременното ежедневие. Островният живот в Тайланд предлага точно това - блаженство сред природата. В съчетание с ежедневните йога практики, ритуалните Ин йога сесии с аромати и утвърждения, съзнателното насочване на фокуса към радостта и други светли чувства, ще създадат една палитра от цветове, с които да нарисувате шедьовър. 

Този ритрийт е насочен само и единствено към хора, които имат интерес към себеразвитие, които ще вземат участие в практиките и ще са част от групата. Много повече може да вземете от този ритийт, ако се посветите на процеса. 

Програма “Разпери криле” е базирана на личния опит на Деви и включва разнообразни практики и похвати, които са преобразили живота й. Сега и ти имаш възможност да нарисуваш картината на твоя живот.

Къде: Тайланд, остров Ко Панган

Кога: 17 - 26 февруари 2017 

Цена: 890 евро, която включва:
  • 9 нощувки със закуски в споделена двойна стая/вила/апартамент в прекрасния хотел Loyfa Natural Spa resort на брега на морето, със собствен плаж и басейн 
  • Всички практики - Виняса флоу йога, ритуална Ин йога с етерични масла, медитация, лекции, констелации
  • 1 етерично масло на щастието на Dottera - див портокал 
  • Трансфер летище - хотел - летище 
  • Всички практики по програмата - “Разпери криле “
Цената не включва:
  • Самолетен билет - между 420 и 600 евро София - Доха - Бангкок
  • Лични вътрешни пътувания и тай масажи
​Можем да съдействаме при закупуване на самолетен билет. Летим София - Бангкок - София, с вътрешен полет Бангкок - Ко Самуи и оттам с лодка до Ко Панган.

Записването става само с капаро от 50 %
Краен срок за записване 10 януари. 

За записване: 0894488808, teddy@yogamandala.net

Водещи: Деви и Мокша
Деви и Мокша се срещат чрез общата им любов към йога и пътешествия. Искрата между тях прераства в силна и свързваща любов, която дава плод – прекрасната 4 годишна Ясна. Тяхната творческа сила заедна ги кара да творят и създават пространства, в които човек да срещне себе си. Откакто са заедно, те създават Тринити ритрийт център в Априлци и Мандала – център за цялостна трансформация в София. И двамата споделят опита си с хората, като Деви преподава Флоу йога, извършва ритуали и констелации, а Мокша специализира в неконвеционална физиотерапия, която включва екзотични похвати като дзен тай шиатсу, юмейхо (3 степен), тай масаж, остеотай и класическа физиотерапия. Двамата обичат да пътуват често до Бали, Тайланд, Гърция и Италия, където са организирали над 70 ритрийта и са докоснали сърцата на много хора. Може да разгледате проектите им: 
www.yogamandala.net
www.trinityretreathouse.com
www.11-moons.com