Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения: Прозрение и приемане - кой съм аз

"Ритуални сесии с йога, етерични масла и утвърждения" е поредица от 12 практики в хода на годината, включващи всичко, от което имаме нужда, за да поддържаме енергията си висока и в резонанс с живота.12-те месеца на годината са изпълнени с различен заряд и ни предлагат възможност да се разгръщаме интелигентно, в унисон с циклите на природата и енергията на сезоните.

Използването на етерични масла от древността се счита за лечебен холистичен метод. Етеричните масла улавят есенцията, духа на растението и могат да балансират физическото тяло, емоциите, мислите и да ни повдигнат духом. Миксът от техники, които Деви използва са плод на нейните обучения, преподаване и лична опитност през последните 14 години.

Темата на сесията през октомври е: Да видим даровете в препятствията. Запознаване с принципите на кармата и възможностите за нейното изчистване. Поемане на отговорност да утрешния ден. Освобождаване от минали травмиращи събития и самскари.

Практика: Ин йога с положителен фокус върху приемането на всички сегашни ситуации в живота ни. Вътрешен преглед на старите файлове и реинтегриране на откъснати аспекти от личността ни. Практиката е с продължителност 2 часа.  

Етерични масла на doTERRA: лавандула, микс On Guard, хвойна, кедър 
Чакри: 3-та, 4-та и 6-та
Утвърждение: Аз приемам себе си такъв, какъвто съм и това ми позволява да виждам света такъв, какъвто е. Аз съм всичко това, което е. 

Една практика, която ще ти отвори по-широка перспектива за идеята кой си ти всъщност. И без значение какъв е животът ти днес, знай че утре винаги може да е точно като в мечтите ти. Отправна точка е ПРИЕМАНЕТО. Ще работим с утвърждения, които ми промениха тотално мирогледа и ми помогнаха да отворя обятия и да се прегърна точно такава, каквато съм и да погледна на света без желание да го променям, а да го приемам.

“Ин йога (от ин и ян) е като меката прегръдка на майката, в която се сгушваш след като цял ден си бил потопен в океана на задълженията, грижите и малките емоционални кризи на ежедневието. Ин е връщане към себе си, работа отвътре навън, напълно различен начин на осъзнаване и общуване с тялото. Ин е естественият отговор на ян.”

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Кога: 17 октомври, 18:00 ч.

Цена: 15 лв (ако имате карта доплащате 5 лв)

За записване: info@yogamandala.net, 0894 488 809

Водещ: Деви