Акро йога – преходи и детайли

Вече практикувате птичка, трон, звезда и търсите нещо вълнуващо, нещо ново, което да вдъхнови акро праткиката ви? Значи тази сесия е точо за вас. В рамките на два часа и половина ще разиграем различни преходи, влизания и излизания от ключови пози. Ще започнем със загрявака, игри и калибрации и ще ви представим интересни преходи, които да превърнат акро йогата ви във флуидна и грациозна практика.

Тази сесия е за всички вас, които имате някаква основа и търсите вълнуващо надграждане, което да ви доведе до следващото ниво. Едно е сигурно – няма да скучаете!

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Кога: 9 октомври, 16:00 ч.

Цена: 25 лв

За записване: info@yogamandala.net, 0894 488 809

Водещи: Деви и Мокша

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. 8-годишният опит в преподаването плюс 13-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин. Деви е изучавала йога и медитативни техники в Идния, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. Тя е завършила 200 часов трейнинг с Шива Рей за преподаватели и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу навсякъде по света.

Moкша се среща с йога преди повече от 12 години, изпълнени с интезивни обучения и пътувания по света. Той изучава аюрведа, практикува Юмейхо и Зен Тай Шиацу, и е международно сертифициран преподавател по Крия–хатха йога и пранаяма. Завършил е курс „Yogic studies 1 & 2” към Бихарската школа за йога. Мокша е развил индивидуална йога-терапевтична програма, която предлага на своите пациенти. Според индивидуалните им нужди, добавя основни физически, медитативни и дихателни упражнения.