Пролетен рестарт

В дните след пролетното равноденствие ще използваме импулса за ново начало в природата, за да направим рестарт и на себе си! Чрез йога практики и беседи заедно ще започнем пречистването на тялото и съзнанието. За да пренесем в последствие наученото в ежедневието си. 

По традиция ще слеем източната мъдрост със западния комфорт - на любимо място във Велинград, за пълен релакс и спа удоволствия. Ела с нас и се наслади на отлично съчетание между полезното и приятното!

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОВА СЪБИТИЕ:
♥ 3 йога практики, с двама инструктори
♥ 2 беседи
♥ Ритуал за настъпването на пролетта
♥ Много свободно време за спа и релакс 
♥ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш

ВИЖ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НАЙ-ДОЛУ!


КОГА: 08-10 април 2022
Краен срок за записване: 31 март
 
КЪДЕ: Велинград, Infinity Park & SPA Hotel ****

ПАКЕТНА ЦЕНА:
- до 08 март – 285 лв.
- от 09 март – 335 лв.
Цените важат при настаняване в споделена двойна стая. Пакетът включва 2 нощувки + закуска и вечеря, всички практики и лекции, ползване на спа център. 

Доплащане за единично настаняване - 80 лв. 

Предлагаме възможност за споделено двойно настаняване с друг участник в уикенда. До 31 март ще получиш потвърждение дали има втори човек за стаята. При липса на такъв, за теб ще важи доплащане за единично настаняване.

Допълнителна възможност: Настаняване + закуска и вечеря за семейни членове и придружители, които НЕ участват в програмата на уикенда - 228 лв. на човек. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: ОНЛАЙН ФОРМУЛЯР

След като попълниш формуляра, ще получиш отговор на мейла си в рамките на 1 работен ден с инфо за възможностите за настаняване към момента + детайлите за внасяне на капаро. 

- Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 170 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване.
Доплащането на остатъка от сумата се прави до 07 април.
- Всички плащания се извършват по банков път - ще получиш инфо за тях на мейла си. 

Условия за анулиране на направена резервация:
- Безплатна анулация - до 10 дни преди събитието;
- 50% от стойността - до 3 дни преди събитието;
- Анулация в последния момент - безплатна, при предоставяне на документи от РЗИ свързани със заболяване от Ковид-19.

NB! В случай на издадена заповед от МЗ, която преустановява извършването на конгресно-конферентни мероприятия или въведените противоепидемични мерки налагат затваряне на хотела, депозираните суми ще бъдат върнати.

ЗА ОРГАНИЗАЦИОННИ ВЪПРОСИ: office@homeyoga.bg

ВОДЕЩИ:

Мими Дончева е основател и собственк на онлайн йога студиото Home Yoga и на Home Yoga Academy - онлайн академия за балансиран живот. Тя е магистър по Психология на здравето, сертифициран йога инструктор и астролог. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Автор е на множество публикации в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. 

Програма

8 април (петък)

14:00 – 17:30 – Настаняване, време за почивка и спа

18:00 – 19:30 – Класическа йога с Мими Дончева

19:30 – 21:00 – Вечеря
21:00 – 21:40 – Пролетен ритуал за посяване на намерения с Мими Дончева

9 април (събота)

08:00 – 09:30 – Терапевтична йога с д-р Мариян Иванов

09:30 – 10:30 – Закуска
11:00 – 12:30 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Пречистване на тялото
12:30 – 19:00 – Свободно време за спа и релакс

След 19:00 – Вечеря, време за разговори

10 април (неделя)

08:00 – 09:30 – Йогалатес с д-р Мариян Иванов
09:30 – 10:30 – Закуска

10:30 – 11:00 – Освобождаване на стаите

11:00 – 12:30 – Беседа с Мими Дончева: Пречистване на ума
12:30 – Закриване на уикенда и отпътуване