Шивананда йога клас

Системата Шивананда е глобално най-разпространената школа в Хатха (класическата) йога. Практиката в тази традиция е базирана на нуждите на западния човек. И е създадена с цел да обгрижи тялото и съзнанието на съвременните хора, които страдат от липса на движение и високи нива на стрес в ежедневието. Шивананда йога зарежда тялото с енергия, успокоява ума и извиква в човека естественото усещане за щастие и вътрешен баланс.

В този йога клас ще присъстваш на класическа Шивананда йога практика, която започва с дихателни упражнения, преминава през основните асани в Хатха йога и завършва с дълбока релаксация.

КОГА: 27 март 2019, 18:30 - 20:00 ч.

КЪДЕ: център Мандала, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

ЦЕНА: 13 лв.
Важат карти Мултиспорт.

ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО НА: 0894 488 809, info@yogamandala.net

ВОДЕЩ: 

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и създател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Автор е на множество публикации в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по астрология, приложна психология, философия, рейки и др. Създател е на сайта за астрология AstroAcademy.bg. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ.