ФЕСТИВАЛ НА ЗДРАВЕТО - ела и спечели годишен абонамент за HomeYoga.bg!

Ела да се запознаем на най-великото събитие за здравословен живот през тази година - "Фестивал на здравето" на Голямата поляна (с естрадната сцена) в Южния парк! И в двата дни на фестивала ще мошеж да участваш в безплатни йога практики с Мими Петкова от HomeYoga.bg, както и да се запознаеш с част от екипа ни на нашия щанд! Всички посетители на щанда ще могат да участват в ТОМБОЛА ЗА ТРИ БЕЗПЛАТНИ ГОДИШНИ АБОНАМЕНТА за нашия сайт! 

"Фестивал на Здравето" е проект с идеална цел на фондация в обществена полза „Здраве за моята майка“ и сайта "Здравей" (zdravei.org), чиято идея е не само да кажем на хората как да живеят по-балансирано и да са по-здрави, а да ги направим част от всичко това, като им дадем възможност да преживеят Здравето и Спорта лично!

ФЕСТИВАЛЪТ НА ЗДРАВЕТО ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН ЗА ВСИЧКИ! 
По време на двата дни​ ще можеш да:
  • се запознаеш с множество проекти свързани с балансирания начин на живот;
  • ​опиташ разнообразни здравословни неща за хапване;
  • ​участваш в различни игри, уъркшопи и спортни занимания, които ще текат от сутринта до вечерта;
  • чуеш лекции на най-добрите специалисти в областта на здравето и спорта;
  • се насладиш на танци, музика и пиеси, подготвени както от деца и техните ръководители, така и от възрастни.
     
Всички посетители, малки и големи, ще могат да се включат в уъркшопите и спортните занимания, да чуят интересните и ценни лекции, да хапнат в пикник зоната, да развихрят талантите си в арт зоната, да се включат в игри и предизвикателства, и да се насладят на живите представления на специално подготвена сцена! Във Фестивала ще участват стотици доброволци, десетки организации, фирми, училища и лектори свързани с балансиран начин на живот! Това се очертава да бъде най-запомнящото се събитие, свързано със Здраве за тази година!

По време на Фестивала, Мими Петкова от HomeYoga.bg ще води ДВЕ БЕЗПЛАТНИ ПРАКТИКИ КЛАСИЧЕСКА ЙОГА ЗА ВСИЧКИ:
- на 11 юни, 12:00 - 12:45 ч.
- на 12 юни, 17:00 - 17:45 ч. 
Предварителното записване за тези часове вече приключи и голяма част от местата са запазени. Но има предвидени свободни места, които ще могат да се заемат и в дните на Фестивала. Освен това, непотърсените резервации отпадат 15 минути преди началото на часовете. Така, че ако си изпуснал/а да се запишеш, ела по-рано, за да си запазиш място. Моля, заповядай 30 минути преди обявения час, за да се регистрираш! Предвидени са определен брой йога постелки, но ако имаш своя, донеси я!

На щанда на HomeYoga.bg ще можеш да се включиш в нашата томбола за ТРИ БЕЗПЛАТНИ ГОДИШНИ АБОНАМЕНТА за сайта! Ела да се запознаем и се включи в томболата!   

Кога: 11 и 12 юни 2016 (събота и неделя)

Къде: София, Южен Парк на Голямата поляна с площ над 8000 кв.м.

Очакваме те! :)