Чакрите - теория и практика

Каним те на йога уикенд, в който ще те запознаем подробно с информацията за чакрите и ще те научим как да работиш с тях на практика - чрез йога, ароматерапия, фитотерапия и други холистични подходи. И като част от програмата, ще ти направим диагностика с аура камера, за да знаеш каква е ситуацията с твоите чакри!

Чакрите са енергийни центрове, които осъществяват връзката между тялото и съзнанието на човека. И служат като средство за комуникация с околната ни среда – поглъщат и излъчват информация. Всяка чакра отговаря за конкретни части от тялото, за определени мисловни нагласи и емоции. 

Дисбалансът в даден енергиен център на физически план се проявява като болест, а на фин план – като емоционални и ментални блокажи, които спъват развитието ни. И обратното - когато системата е в баланс, можем да бъдем естествено здрави, щастливи и успешни. Включи се в уикенда, посветен на чакрите и разбери как да постигнеш баланса!  

Програмата включва индивидуална диагностика с аура камера, за да знаеш каква е ситуацията в твоята енергийна система и с кои чакри е добре да работиш! Ще разполагаме на място с цели 3 аура камери, заедно със специалисти от Аура център "Лотос", които имат години опит в тази диагностика и ще ти дадат обратна връзка. Освен това, в лекционната част ще ти покажем лесен метод за измерване на чакрите в домашни условия, за да можеш да следиш прогреса си и вкъщи. 

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ УИКЕНД:
♥ 3 йога практики за балансиране на всички чакри, с двама инструктори
♥ Подробна лекция за чакрите в 2 части с Мими Дончева плюс практически съвети (с общо времетраене над 4 часа и структурирана информация)
♥ Лекция за лечебните растения и чакрите с д-р Мариян Иванов
♥ Дегустация на чайовете "Чакра Фитолек" за баланс на 7-те чакри
♥ Водена медитация     
♥ Индивидуална диагностика с аура камера    
♥ Демонстрация на метод за измерване на чакрите в домашни условия
♥ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш

Това е 7-мото издание на обучението "Чакрите - теория и практика", през което вече са преминали редица доволни йоги. Ето какво казват за него участници от предходните години: 
♥ "Изключително интересна и добре поднесена информация!" ~ Елена
♥ "Изключително ниво!" ~ Явор
♥ "Много полезно и интересно, вдъхновяващо поднесено. Благодаря за знанието!" ~ Олга
♥ "Беше изключително професионално поднесено и много добре организирано." ~ Габриела
♥ "Изумена съм колко много знания има събрани в една млада жена, в лицето на Мими. Въхнови ме! Благодаря ти!" ~ Мария
♥ "Знаеш много и умееш да предаваш знанията си с лекота, лесни за смилане. Сърдечно ти благодаря, Мими!" ~ Яница

ВИЖ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НАЙ-ДОЛУ!

КОГА: 12-14 април 2019 
Краен срок за записване: 5 април 2019

КЪДЕ: Банско, Апартаментен туристически комплекс & Спа „Астера Банско“ **** 

ПАКЕТНА ЦЕНА:
- Ранно записване до 28 февруари – 235 лв.
- От 1 март – 265 лв.

Пакетната цена включва:
- 2 нощувки със закуска и вечеря
- Всички лекции и практики в програмата
- Индивидуална диагностика с аура камера
- Ползване на спа център - сауна, парна баня, турска баня, вътрешни басейни, външен отопляем басейн, фитнес

Посочените цени важат при настаняване в споделена двойна стая. 
Доплащане за единично настаняване - 60 лв.

Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 100 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване. Доплащането на остатъка от сумата се прави по време на уикенда.

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: office@homeyoga.bg, 0898 42 22 72

ВОДЕЩИ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и астролог, създател на онлайн йога студиото Home Yoga и на Astro Academy. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ. 

Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. 

ЗА ДИАГНОСТИКАТА С АУРА КАМЕРА:

Аура диагностиката се осъществява със съдействието на Аура център "Лотос". Прави се със специален руски апарат, който е създаден в резултат от секретни разработки. По време на измерването, човек полага лявата си ръка върху сензорите на апарата и на екрана се показва неговото биополе, заедно със седемте чакри. Това, което се разглежда в аурата са: нейната форма - има ли пробиви, има ли енергийна защита; нейният основен цвят - показва характера и заложбите на човека; нейната яркост - показва доколко човек е наситен с позитивна енергия и др. Аурата може да има допълнителни цветове отстрани, които дават представа какво навлиза в живота на човека и върху какво да наблегне в развитието си. Много интересен и полезен е анализът на чакрите, при който се вижда тяхната активност и блокажите, ако има такива. След изследването всеки ще получи по мейл снимка и анализ с индивидуални препоръки как да балансира своята енергийна система. 

Програма

12 април (петък)

15:00 – 18:00 – Пристигане и настаняване; Време за почивка и спа
18:00 – 19:30 – Йога практика с д-р Мариян Иванов
19:30 – 20:30 – Вечеря
20:30 – 21:30 – Водена медитация с Мими Дончева; Инфо за графика за аура камера за следващия ден!

13 април (събота)

8:00 – 9:00 – Закуска
9:00 – 11:00 – Лекция за чакрите с Мими Дончева, 1-ва част
11:00 – 11:30 – Чаена пауза
11:30 – 13:30 – Лекция за чакрите с Мими Дончева, 2-ра част
13:30 - 18:00 - Измерване с аура камера (в час по график); Време за почивка и спа
18:00 - 19:30 - Йога практика с Мими Дончева
След 20:00 – Вечеря, време за разговори и танци

14 април (неделя)

8:00 – 9:30 – Йога практика с д-р Мариян Иванов
9:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Лекция за лечебните растения и чакрите с д-р Мариян Иванов; Дегустация на чай “Чакра Фитолек”
12:00 – Закриване на уикенда и отпътуване