Еньовден с йога, спа и холистична медицина

В магичните дни около лятното слънцестоене и Еньовден, Хоум Йога, Медицински център Фитолек и Севтополис Хотел Балнео & Спа, те канят на уикенд с йога, събиране на билки, беседи за растенията, спа удоволствия и още!
 
Докато слънчевата енергия е в пика си, ела с нас, за да се заредиш! Ще практикуваш йога на открито три поредни дни и ще участваш във водена медитация. Ще береш билки от биосертифицирани плантации в розовата долина и ще посетиш дестилерия за етерични масла, където ще дегустираш продукцията чрез обонянието си. В хода на уикенда, докато пиеш билков чай в непринудена атмосфера, ще чуеш две тематични беседи от лекари, признати специалисти по холистична медицина (виж още в инфото за водещите по-долу), които ще ти разкажат как да прилагаш силата на растенията в ежедневието си!
 
И не на последно място, ще имаш достатъчно време за плаж край минералния басейн в красивата градина на Севтополис, и релакс в превъзходния спа център на хотела, отличен с награда Медикъл и спа хотел на годината за 2017. 
 
КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ ЙОГА УИКЕНД:
  • 3 йога практики, с двама инструктори
  • Водена медитация
  • Разходка за събиране на билки в биосертифицирани плантации в розовата долина, плюс беседа на място за отглеждането на билките
  • Посещение на дестилерия за етерични масла
  • 2 беседи с лекари-специалисти по хомеопатия и ароматерапия за приложението на растенията и продукти от тях в ежедневието
  • Време за релакс, плаж и спа – ползване на външен и вътрешен минерален басейн и уелнес зоната на спа центъра

КОГА: 21 - 23 юни 2019 г.
 
КЪДЕ: Севтополис Хотел Балнео & Спа ****, Павел Баня, www.sevtopolishotel.com
 
ПАКЕТНА ЦЕНА:
- до 30 април – 262 лв.
- от 1 май – 282 лв.
- от 1 юни – 302 лв.

Пакетната цена включва:
-        2 нощувки със закуска и вечеря
-        3 йога практики
-        2 беседа с лекари-специалисти по холистична медицина
-        събиране на билки в биосертифицирани плантации
-        ползване на външен и вътрешен минерален басейн, джакузи, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, кнайп пътека, релакс зона 
-        безплатен паркинг, интернет, курортна такса
 
Цената НЕ включва:
-        посещението в дестилерия за етерични масла – 20 лв.
-        транспорт
 
Посочените цени важат при настаняване в споделена двойна стая. 
Доплащане за единично настаняване - 70 лв.

Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 162 лв. (датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване). Доплащането на остатъка от сумата се прави по време на уикенда.

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: office@homeyoga.bg, 0898 42 22 72 – Мими Дончева
 
ВОДЕЩИ: 

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила учителски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза. В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по Ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП "К. Г. Юнг". И е редовен автор в списание "Йога за всички."
 
Д-р Мариян Иванов е основател и собственик на Медицински център "Фитолек" – София. Водещ специалист в областта на холистичната и интегративна медицина. Магистър по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Преподавател към Европейска школа по клинична хомеопатия и към Медицински университет – София. Специалист по вътрешни болести. Автор на формули на хранителни добавки, одобрени и произвеждани за България във Франция. Създател на формули на чайове с лечебна насоченост, произвеждани от Българска чаена компания. Автор на много книги и на стотици статии и публикации в научно–популярни и специализирани издания. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. Д-р Иванов е международно сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance и води часове по Терапевтична йога, съобразени с познанията в областта  на епигенетиката, в които са включени и Дао практики, тибетски упражнения, ставна гимнастика, пилатес и др. (за повече информация виж: http://www.phytolek.com/).
 
Д-р Даниела Карабелова е холистичен лекар, натуропат, с дългогодишен опит като семеен лекар. Специалист по Обща медицина и хоноруван асистент към катедра Обща медицина на Медицински университет. Има повече от 15-годишен опит в цветотерапията на д-р Бах. Хомеопат, преподавател към Европейската школа по клинична хомеопатия. Су Джок-терапевт и сертифициран преподавател по Базисно ниво към Международната Су Джок Асоциация. Посвещения в Традиционно Рейки – III степен, Теате и Каруна Рейки. Ароматерапевт. Лекар-консултант за България на швейцарската компания Вивасан. Автор на статии и публикации в научно–популярни издания. Лектор в училище за родители със Списание 9 месеца. (за повече информация виж: http://doctorkarabelova.com/)

Програма

21 юни (петък)

15:00 – 18:00 – Настаняване, време за почивка и спа
18:00 – 19:30 – Йога практика на открито с Мими Дончева
19:30 – 20:30 – Вечеря
20:45 – 21:15 – Водена медитация с Мими Дончева

22 юни (събота)

08:00 – 9:00 – Йога практика на открито с Мими Дончева
09:00 – 10:00 – Закуска
10:00 – 13:00 – Разходка и събиране на билки в биосертифицирани плантации и посещение на дестилерия за производство на етерични масла
13:00 – 18:00 – Време за обяд, почивка и спа
18:00 – 19:30 – Беседа на чаша чай с д-р Мариян Иванов по теми от хомеопатията
След 19:30 – Вечеря, време за разговори и танци

23 юни (неделя)

08:00 – 09:30 – Йога практика на открито с д-р Мариян Иванов
09:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 11:00 – Освобождаване на стаите
11:00 – 12:30 – Беседа на чаша чай с д-р Даниела Карабелова по теми от ароматерапията
12:30 – 13:00 – Закриване на уикенда и отпътуване