Изгреви и залези, приливи и отливи - ритрийт в Лефкада

7 дни към Съкровеното Аз

Всичко идва и си отива. Тази мъдрост е отразена във вълните, които идват целуват брега и се оттеглят, само за да се върнат отново. В живота ни също е така, но ние рядко пускаме с охота онова, което си отива. Съзерцанието на природата ни помага да култивираме тази мъдрост и да се отпуснем в потока на живота, който и без това се случва. Самото пребиваване в природата ни помага да се свържем по-дълбоко с корените си и да пробудим оздравителните сили на тялото си.

В древността хората са били много свързани с природата и нейните цикли. Посрещането и изпращането на слънцето са били част от ежедневието им и начин да черпят от животворната енергия на бащата Слънце. Водата, която е елемента на емоциите, ще пречисти емоционалното ни тяло, за да оставим всичко което ни държи в плен на миналото.

По време на този ритрийт ще получиш карта към Съкровеното ти Аз. 
В началото ще напишеш какви ДАРОВЕ би желал/а да получиш за благото на своето най-съкровено АЗ по време на ритрийта и какви ТОВАРИ ще пуснеш в замяна. Ритрийта на това божествено място е чудесен начин да отработиш актуални теми в живота ти, докато се зареждаш от красивата природа, подкрепящата среда и практиките на всички нива.
С общите си дарби Деви и Мон ще те пренесат в приказката на твоя живот, която ще имаш възможност да пренапишеш, за да дадеш път на твоето най-Съкровенно АЗ да твори и да задава посоката.

Подари си 7 сутрини и вечери, наситени с магическите изгреви и залези на Лефкада. Според една легенда, островът е бил сватбен подарък от бащата на Орфей за бащата на Пенелопа.
Името на Лефкада (означава „бяло“) и идва от забележителните стръмни бели скали на нос Лефката, който се намира на южния бряг на острова. Островът е културен център на Йонийския регион с много исторически забележителности. Плажът на Василики се счита за един от най-добрите в света за почитателите на водните спортове.

Този ритрийт обещава пълно обновление и рестарт, под ръководството на Деви, която има 10-годишен опит с воденето на ритрийти и ваканции с йога. Леко и неусетно ще съблечем тежките одежди на миналото и ще изплуваме леки, заредени, сияещи. В тези дни едновременно ще се свържем с природата и разкоша, които на това вълшебно място са в пълен унисон.

Ще практикуваме:
  • Терапевтична йога
  • Виняса
  • Ин йога
  • Медитации
  • Ритуали
  • Дихателни техники
  • Танци

ОСНОВЕН ВОДЕЩ: Деви – www.deviflow.com/devi
Подкрепящ водещ: Мон - https://goyogaflow.com/about/
С ароматното съдействие на "11 Луни", които ще подкрепят процесите на всички – www.11-moons.com

КЪДЕ: о-в Лефкада, Гърция

КОГА: 24 - 31 май 2018

ЦЕНА: 380 евро на човек в двойна стая.
Включва 7 нощувки със супер закуски и всички практики.

Ако притежаваш карта Мултиспорт, ползваш 5% отстъпка. Отстъпката важи при представяне на картата Мултиспорт и документ за самоличност.

Записването става с заплащане на 50% капаро. Първите 12 записани имат приоритет за стая с гледка към морето. Oстаналите стаи са гледка към градината.

Пътуването е със собствен транспорт, като се разпределяме по автомобили и си делим разходите. До острова се стига по път или с ферибот. 

Настаняването е в двойни стаи в 4-звезден хотел с уникална панорамна тераса на покрива. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0894 488 808

Този ритрийт е част от програмата на Мандала “Обърни се към себе си”