Пътят към сърцето – Отворен

Партньорска йога, малиново вино и сладък екстаз!

Каним те на един различен празник на любовта и виното. Празник, който да събуди енергията във всяка клетка на тялото и да отприщи океана от свобода. В тази двучасова сесия ще се съпреживеем през партньорски упражнения, сетивни игри, игри на доверие и ще завършим в сладка релаксация под омайващия глас на Албена. Ароматните масла, съзнателното докосване, потапяне в неизвестното са само част от начините, които ще разширят капацитета ни да се свръзваме и да общуваме през сърцето. След това ще се почерпим с малиново вино и ръчно направени бонбони. .

Независимо дали празнуваш Св. Валентин или Трифон Зарезан, в тази сесия ще възхвалим всеки път към любовта. Ще послушаме и поезия, за да се отворим към творчеството като път към сърцето.

Не се изисква никакъв опит, само желание да прекараш два часа в блаженство.
Можеш да дойдеш с парньор или да срещнеш някой на място.
Можеш да дойдеш с приятел/приятелка, всички са добре дошли.

Водещи: Деви и Албена Танева

Кога: 14 февруари, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 30 лв. за един /55лв. за двама
Цената включва двучасово блаженство, водено от Деви, музика на живо – Албена, чаша малиново вино и ръчно приготвени бонбони.

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net

ПОДАРЪК: Един човек на случаен принцип ще получи подарък – синастрия от астролога Ивайло Добрев. Синастрията е метод, при който чрез наслагване на хороскопите на партньорите се виждат потенциалните на отношенията – страхове, несъвместимости, къде се иска повече осъзнатост, каква е "задачата на тази среща", предизвикателствата.