Аз И Ти - ЗаЕдно - Пижо и Пенда партньорска йога

Пижо и Пенда, Марто и Белона (в тракийската традиция), Шива и Шакти (в хиндуизма) са двата аспекта на дуалността, които са в постоянен стремеж към сливане. Единствено интеграцията на тези два принципа вътре в нас може да ни донесе баланс в живота. Това е и дълбокият символизъм на препилатенето на белия и червения конец – интегриране на противоположностите. В този час ще изживеем вечната игра на Шива и Шакти, традиционното преплитане на белия и червения конец в Пижо и Пенда – сливането на АЗ и ТИ в ЕДНО. Чрез партньорската йога ще можем да преживеем по-дълбоко собствената си същност през взаимодействието с друго тяло, през проникването на друг поглед в очите ни, през това да се разтворим в обмена отвъд всички когнитивни процеси. Разтърсващ сетивата час, който ще завърши в омиротворение и вътрешна радост. 

Да сме заедно, да се забавляваме, да позволим на телата ни да чувстват чистата радост от допира, от това да опиташ нещо ново заедно с друго тяло, да синхронизираш дъха си с дъха на друго човешко същество, да се отпуснеш и да бъдеш на сигурно място в едно общо пространство с други изследователи. 

Можеш да дойдеш с партньор, сам/а, или с приятели. Нека се облечем в бяло и червено и да сътворим живи мартеници с телата си. 

Водещ: Деви

Кога: 1 март, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 18 лв. 
Карти Мултиспорт важат.
Карти Мандала важат с доплащане

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net