Яж, движи се и обичай – пролетен рестарт

Всяка пролет природата и тялото ти се пробуждат за нов живот. В този преходен сезон, подари на себе си любов и грижа, и се наслади на новото начало – както навън, така и вътре в теб. Ела с нас в сърцето на Пирин, където ще се отдадем на целебни йога практики, дихателни упражнения и медитация. Ще говорим за храненето и ще учим практически подходи за поддържане на доброто храносмилане. Ще завържем нови приятелства, ще се разхождаме на чистия планински въздух и ще си почиваме в спа центъра. Това са три дни за сладка среща със себе си и себеподобните.
 
Какво ще получиш от този уикенд:
♥ Три йога практики, с двама инструктори
♥ Две беседи, посветени на храненето със специалист по холистична медицина
♥ Сесия с дихателни упражнения, които можеш да прилагаш в ежедневието
♥ Водена медитация
♥ Възможност за разходки сред природата или в старата част на Банско
♥ Ползване на спа център и аквапарк на закрито в комплекса
♥ Преференциални условия за масажи и процедури, валидни само за участниците в уикенда
 
ВОДЕЩИ:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила учителски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и в момента е член на съюза. В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по Ведическо хранене и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП "К. Г. Юнг". И е редовен автор в списание "Йога за всички."
 
Д-р Мариян Иванов е основател и собственик на Медицински център "Фитолек" – София. Водещ специалист в областта на холистичната и интегративна медицина. Магистър по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Преподавател към Европейска школа по клинична хомеопатия и към Медицински университет – София. Специалист по вътрешни болести. Автор на формули на хранителни добавки, одобрени и произвеждани за България във Франция. Създател на формули на чайове с лечебна насоченост, произвеждани от Българска чаена компания. Автор на много книги и на стотици статии и публикации в научно–популярни и специализирани издания. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. Д-р Иванов е международно сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance и води часове по Терапевтична йога, съобразени с познанията в областта  на епигенетиката, в които са включени и Дао практики, тибетски упражнения, ставна гимнастика, пилатес и др. (за повече информация вижте: http://www.phytolek.com/).

КОГА: 20-22 април 2018 г.
 
КЪДЕ: Апартаментен туристически комплекс & Спа „Астера Банско“ ****, www.asterabansko.com 
 
ПАКЕТНА ЦЕНА:
- до 28 февруари – 230 лв.
- от 1 март – 260 лв.

Пакетната цена включва:
- 2 нощувки със закуски и вечери
- всички йога практики и беседи
- позлване на спа център - сауна, парна баня, турска баня, вътрешен плувен басейн, външен отопляем басейн, фитнес студио
- ползване на аквапарк на закрито - голям басейн, около който има скоростна река с два ръкава; две хидромасажни лежанки, като част от големия басейн; басейн със стена за катерене; водна пещера, преградена с водна стена и място за хидромасаж; две джакузита с хидромасажни дюзи; два малки басейна с малък водопад тип ракета; за децата - детски басейн с мини водна пързалка и водна гъба).
 
Посочените цени важат при настаняване в споделена двойна стая. 
Доплащане за единично настаняване - 20 лв.

Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 100 лв. (датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване). Доплащането на остатъка от сумата се прави по време на уикенда.

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: office@homeyoga.bg, 0898 42 22 72 – Мими Дончева

Програма

20 април (петък)

След 14:00 – Настаняване, време за почивка, спа или разходки
18:00 – 19:30 – Йога практика с д-р Мариян Иванов
19:30 – 20:30 – Вечеря
20:30 – 21:00 – Водена медитация с Мими Дончева

21 април (събота)

до 09:30 – Закуска
09:30 – 11:00 – Беседа „Източни техники за подобряване на храносмилането“ с д-р Мариян Иванов
12:00 – 18:00 – Свободно време за разходки, почивка и спа
18:00 – 19:30 – Йога практика с Мими Дончева
След 19:30 – Вечеря и време за разговори

22 април (неделя)

08:00 – 09:00 – Йога практика с Мими Дончева
09:00 – 10:00 – Закуска
10:00 – 11:30 – Беседа „Хомеопатия и фитотерапия при храносмилателни смущения“ с д-р Мариян Иванов
До 12:00 – Освобождаване на хотела и отпътуване; Възможност за разходки в околността