Фестивал на изобилието - 10 години Мандала

Ако някой ни беше попитал преди 10 години как щеше да изглежда Мандала след 10 години, не бихме си представили това, което е Мандала днес. Да, изминаха 10 години от онези мили времена, когато йога не беше така популярна и за мнозина самата дума извикваше в съзнанието образ на вързан на фльонга съсухрен саду. Днес, 10 години по-късно йога процъфтява във всеки квартал, всеки фитнес, всеки парк, просто защото йога те кара да се чувстваш добре. 

Започнахме с йога. Бяхме смели да въвеждаме нови стилове, да прокарваме нови пътеки, да разширяваме родния йога хоризонт. В Мандала се родиха много преподаватели, които продължават да вдъхновяват хората сега на различни места. И въпреки, че започнахме с йога, днес Мандала е много повече от йога студио. Мандала е пространство, родено от визията на две сърцати момичета – Деви и Мария, които намериха смелостта да следват мечтата си в далечната 2007 г. Тази мечта се оказа добра, защото запали толкова много светлина наоколо, че днес само в София има над 60 йога студиа.

Мандала няма начало и няма край. Ние ще продължим да въртим колелото, докато има хора, които търсят себе си. Мандала е градски храм, в който се изповядва универсалната религия, наречена ЛЮБОВ. Тя съществува и е стабилна благодарение на видимата и невидима подкрепа на всички, които дават сърцата си, времето и знанията си, за да поддържат и развиват проекта.

По случай този празник – 10 години заедно, те каним на нашия емблематичен Фестивал – 10 години Изобилие. Приготвили сме богата програма, която ще посее семето на Изобилието във всеки присъстващ, така че постепенно да пренесем този избор на възприятие на света и в по-широк мащаб. Да, Изобилието е избор и за следващите години напред ние го заявяваме –
Нека има Мир, Нека има Любов, Нека има Изобилие за всеки, който е готов!

Какво е фестивал на изобилието?
Фестивалът на изобилието е 2 дни, изпълнени с практики по йога, тай чи, танци, лекции, терапии, семинари, посветени на изобилието, здравето, новото начало и любовта. Чрез тях ще откриеш изобилието, което ни предлага животът, като ни дава нов шанс всеки ден.

Кога: 28 - 29 октомври 2017

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цени до 27.10:
еднодневен пропуск – 25 лв
двудневен пропуск – 35 лв

Цени в деня на събитието:
еднодневен пропуск – 35 лв
двудневен пропуск – 45 лв

Местата са ограничени, вземи своя билет на рецепция в Мандала или онлайн!

ЗА ПРОГРАМА НА ФЕСТИВАЛА И ОНЛАЙН БИЛЕТИ, ВИЖ ТУК:
 
http://yogamandala.net/events/festival-na-izobilieto-10-godini-izobilie/