Йога за 4-те състояния на жената: Девойката - откъс

Като жени, ние сме зависими от 4-те фази на женския си цикъл, които наподобяват фазите на Луната. Всеки месец ние преминаваме през 4 различни етапа, които са свързани с хормоналните промени, протичащи в тялото ни. Тези промени направляват смяната на настроенията ни и нивото на енергията, с която разполагаме. 

Настоящото видео е откъс от практиката за първата седмица от месечния цикъл (момента след приключване на менструацията), когато новите фоликулите започват да се образуват. В жената се подхранва желанието за ново начало. Това е най-добрият момент от месеца, в който да сътвориш новите си планове и да даваш смело напред. В тази фаза ти си най-близо до мъжката енергия, тъй като в тялото ти, освен естроген, се отделя и тестостерон. В нея ти си като Девойка, изпълнена с жизненост. Или като Жената-войн, която е борбена и пробивна. Това е седмицата на динамиката. Ако се намираш в тази част от цикъла си, подари си тези 15 минути грижа за себе си! 

ЗА ПОРЕДИЦАТА:
Като жени, ние сме зависими от 4-те фази на женския си цикъл, които наподобяват фазите на Луната. Всеки месец ние преминаваме през 4 различни етапа, които са свързани с хормоналните промени, протичащи в тялото ни. Тези промени направляват смяната на настроенията ни и нивото на енергията, с която разполагаме. В поредица от 4 видеа, Деви ще те преведе през практики за всяка от фазите на жената. Открий пълната колекция в оналйн йога студиото ни!

За да получаваш новите безплатни видеа на своята поща, запиши се за електронния бюлетин на Home Yoga

Коментари 0

profile photo