Йога през бременността с Яна: 7-9 месец (вариант 2) - откъс

Откъс от 1-часова йога практика с Яна Пеева за последния триместър от твоята бременност. Тя ще ти помогне да се почувстваш добре в тялото си, да успокоиш съзнанието си и да общуваш със своето бебе, докато то расте здраво и силно вътре в теб.

Бременността е вълшебен и вълнуващ етап от живота на жената - това е единственото време, в което майката се намира в толкова тясна връзка със своето дете. И в този период тя се превръща в истински Творец, защото чрез своето тяло и своите нагласи създава тялото на бебето и неговите нагласи към света, в който му предстои да се роди.

Ако практикуваш йога през бременността си, можеш да изживееш този специален период пълноценно и осъзнато, чувствайки се по-добре както физически, така и емоционално. Йога ти помага да се справяш по-леко с неразположенията на тялото и те учи как да се вслушваш в сигналите му. Чрез специфичните упражнения в различните практики, можеш да намалиш болките в гърба и храносмилателните смущения, подобряваш кръвообръщението и поемаш повече кислород в тялото, облекчаваш отоците в крайниците, и се подготвяш физически за раждането. Освен това, в тези практики се обръща специално внимание на дишането и на мускулите на тазовото дъно, които играят важна роля в процеса на самото раждане. И се отделя време за релаксиращи и медитативни упражнения, които ти помагат да общуваш със своето бебе.    

Ако си бременна или наскоро си родила, ВИЖ НАШАТА ВИДЕО КОЛЕКЦИЯ "ЙОГА ПРЕЗ БРЕМЕННОСТТА", която включва практики за всички триместри + йога програма за възстановяване от 1-вата до 18-тата седмица след раждането! 

Коментари 0

profile photo