Ароматна Ин йога - нектарът на спокойствието

Деви те кани на една сесия, която е точна противоположност на обичайното претрупано с ангажименти ежедневие. Това е една практика за култивиране на вътрешно съзерцание, за да има повече пространство за събуденост, забавяне и фокус. За да се движим напред е важно да имаме ясна посока. Когато сме претрупани с множество дейности, ние губим този фокус и енергията ни се пилее. 

Ще спрем, за да осъзнаем:
  • Какво е истински важно за нашето развитие; 
  • Как да се движим напред без усилие, а с ясно намерение;
  • Кое е в повече? Какво има нужда да си отиде;
  • Къде хабя енергия в усилие? Как да трансформирам това в лекота; 
  • Свободата в града - напълно е възможно! 
     
Ин йога е практика посветена на интегриране на потока чрез пасивни пози, близо до земята, които се задържат между 3 и 5 минути. В часовете се работи и със звуци, мантри, дихателни техники и натурални арома масла за оптимален ефект. Използват се помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници), блокчета, възглавнички и одеала.

Повече за Ин йога:
  • Ползи и приложение: Източните системи ни учат, че здравето се базира на баланса между активност/действие и пасивност/почивка – ИН И ЯН. Ин йога е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез Ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йога e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира.
  • Как преминава един час по Ин йога? В Ин йога се използват помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници, пълни със спелта), кубчета, одеала и възглавнички. Всички те помагат на тялото да заеме правилна и максимално отпусната позиция, в която пасивно да разтегнем и отпуснем тъканите. Позите се сменят много бавно, което създава усещане за транс и дълбок покой.
  • За кого е Ин йога? Ин йога е за всеки – от напълно начинаещи до редовно практикуващи и преподаватели. Нейната достъпност и дълбок ефект я правят абсолютна необходимост за всеки, който търси вътрешен покой. Тя е чудесно допълнение към по-динамичните практики, като може да се прави и напълно самостоятелно. Ако сте имали физически или психически натоварен ден, непременно завършете с Ин йога, за да се приберете вкъщи усмихнати и в мир със себе си и света.

“Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти”
Китайска поговорка

Кога: 19 юни, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Само с предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net​

Цена:
 на една практика – 18 лв. Важат карти Мултиспорт. 

Водещ: Деви, асистент Мон