Подмладяване и красота с йога, констелации и етерични масла

Какво си представяш като чуеш думата "детокс"? Гладуване, страдание и лишение? Позволи ни да те изненадаме приятно с това ароматно йога детокс предложение за три блаженни дни в Балкана.

Всички искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ние от 11 Moons вярваме, че външната красота и сияние са отражение на вътрешното функциониране на организма ни. Когато става въпрос за детокс, можем да говорим за пречистване на три нива – физическо, емоционално и ментално. В този ритрийт ще адресираме и трите. Като за физическото ще изпълняваме специално подбрани и подредени асани и съчетания, които компресират и разтягат органите. и детокс блендове нa doTERRA. За емоционалния детокс ще използваме дихателни техники, а за менталния детокс – положителни утвърждения, които да заменят отровните мисловни шаблони.

Това, което приемаме като храна, се превръща в основна градивна единица на нашето тяло. За да улесним извличането на полезните съставки от храната и да елиминираме отпадъчните, ще се събуждаме със сутрешни практики с фокус на усуквания, компресии и разтягания, които да подпомогнат работата на трите елиминиращи системи – храносмилателна, кръвоносна и лимфна, за да постигнем цялостно усещане за жизнен тонус и здраве. Шотовете и смутитата ще дадат нужната почивка на храносмилателната ни система и ще подпомогнат процеса на изхвърляне на токсините. Ще олекнем и кожата ни ще заблести.

Дихателните техники ще ни центрират, за да можем да наблюдаваме емоциите си във вътрешна тишина. Утвърждаващата медитация ще подпомогне умът да си изгради нови навици и положителни настройки. Констелациите ще ти помогнат да видиш в дълбочина онова, което те тласка в нежелани посоки.

Детоксът е много полезен в преходните сезони и така пролетта се явява чудесен момент да олекнем и да се пречистим. С течение на времето в организма се натрупват голямо количество неразргадени нутриенти, които от ползени се превръщат вредни и задръстват системата. Усещаме:
 • Спад на енергията
 • Поява на болести
 • Бързо състаряване
Умереното гладуване спомага вътреклетъчната детоксикация, като задейства рециклиращата фабрика на организма – автофагия и го вкарва в режим на гладуване. Влизайки в такъв режим, рециклиращите клетки трябва сами да си намерят нови източници на енергия като това става чрез рециклиране на увредени клетки и синтезирането на нови протеини от тях, или иначе казано – тялото си регенерира клетките.

Целта на всяко пречистване е да възстанови баланса на храносмилателната система, така че тя да функционира оптимално. Затова ние те каним на нашият трети детокс ритрийт, който ще ти помогне да разцъфнеш в цялата си прелест.

Предлагаме: 
 • 3-дневна детокс прогама на смутита и джинджифилови шотове
 • х 2 веджи ампули на ден с детокс масла Zendocrine на doTERRA
 • 2 сутрешни ароматни виняса флоу практики с фокус на усукванията
 • 2 вечерни релаксиращи ин йога практики с аромати и утвърждения
 • Констелации
 • Изготвяне на масло за лице с етерични и базови масла според типа кожа, влагане на кристали, енергии и зареждане в кристална мандала (може да наблюдаваш процеса и по желание да изготвим заедно твоя продукт срещу допълнително заплащане)

Този ритрийт е за теб, ако:
 • искаш да изглеждаш и да се чувстваш добре
 • готов/а си да се разтовариш и да пуснеш миналото
 • обичаш йога, харесваш етерични масла и смутита
 • никога не си се подлагал на детокс (искаш по естествен и приятен начин да олекнеш)
 • искаш да научиш повече за естествените методи за подмладяване и разкрасяване

Кога: 21 - 23 април 2017

Къде: Тринити ритрийт център, Априлци, www.trinityretreathouse.com 

Цена: 230 лв. на човек, която включва 3-дневата програма, с всички смутита, етерични масла, практики, констелации, нощувки.

За записване: http://trinityretreathouse.com/reservations/
info@trinityretreathouse.com

Повече инфо: 0894 488 808 или 0884 176 579

Водещи:

Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Нейният живот е въплъщение на това, което споделя в часовете си. Осемгодишният опит в преподаването плюс 14-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Интересът й към етерични масла и тяхното приложение в йога започва през 2010 г,, когато тя прави за пръв път йога с етерични масла заедно с Албена Люцканова в Йога Мандала. След това ражда дъщеря си и 3 години не може да се отърси от излишните килограми. През август 2015 г. тя се преоткрива чрез Акро йога, етерични масла и осъзнато хранене, и сваля без никакво усилие 7 килограма.

Мон се среща с йога през 2009, но започва да практикува редовно няколко години по-късно – през 2012. С ароматите се запознава по време на йога практика и веднага се влюбва. Спомня си много ясно първото етерично масло, което си е купила и как е оползотворила всяка капка от него. Започва да се интересува по-задълбочено и да експериментира с натурална козметика през 2013 и оттогава използва предимно кремове, които сама си е сътворила. 11 Moons е общият ѝ проект с Деви, който се случва съвсем естествено и спонтанно. През ароматите Мон се свързва със себе си по един нов и вълнуващ начин. Любимият й момент е, когато види блаженото изражение по лицата на хората, които вдишват ароматите. Убеждава се всеки ден в силата на етеричните масла като лечебно средство за тялото, ума и духа и с удоволствие ги използва в живота си.

Програма

21 април (петък)

10:00 ч. – Пристигане и настаняване (има възможност за пристигане и в четвъртък вечер срещу 30 лв. допълнително заплащане)
Смути
11:00 ч. – Детокс йога
13:00 ч. – Обедно смути, ампули с етерични масла
14:00 ч. – Констелации
16:00 ч. – Почивка и следобеден фреш
18:00 ч. – Ритуална ин йога практика с етерични масла
20:00 ч. – Вечерно смути

22 април (събота)

Топла вода с лимон
08:00 ч. – Ароматна Виняса флоу практики с фокус на усукванията
10:30 ч. – Шот от джинджифил + смути с ябълка, краставица, целина и авокадо;
ампули с детоксикиращи етерични масла (Zendocrine и Slim and Sassy)
11:30 – 12:30 ч. – Свбодоно време – разходки, сауна, почивка, детокс тай масаж
12:30 ч. – Обяд – смути с ябълки, целина, спанак, джинджифил
14:00 – 17:00 ч. – Констелации
17:00 – 18:00 ч. – Почивка и следобедна закуска (смути с ябълки, целина, спанак, джинджифил)
18:00 ч. – Ин йога с аромати, утвърждения и звукова баня
20:00 ч. – Вечеря – смути със суперхрани
20:30 ч. – Ритуална сауна джем сесия – пеене на мантри и песни, свирене на инструменти, релакс край огъня

23 април (неделя)

06:00 ч. – Посрещане на изгрева (по желание); Топла вода с лимон
08:00 ч. – Ароматна Виняса флоу практики с фокус на усукванията
10:30 ч. – Шот от джинджифил + смути със суперхрани;
ампули с детоксикиращи етерични масла (Zendocrine и Slim and Sassy)
11:30 – 13:30 ч. – Свбодоно време – разходки, сауна, почивка, детоксикиращ тай масаж
13:30 ч. – Обяд – смути със суперхрани
14:00 – Кръг на споделяне и отпътуване