7-те права: Правото да Бъда тук и да Имам - ритуална Ин йога практика

Това е първата сесия от поредицата Ин йога практики с Деви "7-те права". Часовете включват музика на живо - хенг дръм, диджириду и др. с Бъни от Оратница, асистенти, които ще ви наместват в позите, етерични масла и утвърждения.  

Числото 7 е считано за свещено и мистично според нумерологията и в много древни традиции. Господ е създал земята за седем дни, на 7 години минаваме през повратни житейски цикли, първите 7 години от живота са важни, 7 са цветовете на дъгата и чакрите ни. Тези 7 измерения на съзнание (чакрите) са свързани с определени права за усвояване на всяко ниво.

Деви ще ви представи чакрите през тези 7 права, за да можете да надникнете зад теорията и да преживеете през емоциите и телата си тези 7 важни източници на вътрешна сила.

Много често ние сами нарушаваме 7-те права, като си забраняваме на едно или повече нива да преживяваме всяко от тях. Блокирането на едно ниво води до блокиране на повече нива и така цялата ни система страда.

В тези часове ще комбинираме пасивната и дълбоко отпускаща Ин йога практика за физическото тяло със силата на етеричните масла за емоционалното тяло и информация с утвърждения за менталното тяло, за да сглобим пъзела. Духовното ни тяло автоматично се повлиява, когато се погрижим за другите ни тела. С тези практики ще позволим на Божествената искра да се запали в нас и да се храни директно от Извора на битието.
Повече за Ин йога, вижте тук - http://yogamandala.net/team-member/yin-yoga/#more-22306

Както е важно да се чете дребният шрифт при договорите, така Деви ще ви даде много ценна и полезна информация, за да заявите вашите права обратно и да манифестирате живот в радост и лекота. Възможно е! Тя го сбъдна за себе си и желае да го сподели с колкото се може повече хора.

Практиката ще е с музика на живо с хенг дръм, диджириду и др. с Бъни от Оратница. Ще има и асистенти, от които ще получавате индивидуални намествания, масажи и намазване с най-чистите етерични масла на Doterra и 11 Moons.

Кога: 16 януари, 18:30 - 20:30 ч.
Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5
Само с предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net​
Цена:
на една практика – 18 лв.; пакетна цена за всичките 7 практики – 108 лв, вместо 126 лв.

Следващи сесии:
18.01.2017 – Правото да Чувствам
23.01.2017 – Правото да Действам
25.01.2017 – Правото да Обичам и да бъда Обичан/а
30.01.2017 – Правото да се Изразявам Свободно
01.02.2017 – Правото да Виждам Ясно
06.02.2017 – Правото да Знам

Водещ: Деви