Астро приключение

Искаш ли да отключиш пълния потенциал на хороскопа си, за да живееш живота на мечтите си? Включи се в "Астро приключение" с Мими Дончева!

Въпреки че се раждаме определена зодия, в личния хороскоп на всеки от нас присъстват и 12-те зодиакални знака, като всеки от тях управлява една от 12-те сфери на нашия живот. Често, обаче, енергията на някои знаци остава в спящо състояние, тъй като не я използваме по предназначение. И това ни пречи да разгърнем докрай потенциала си. Но има решение! Чрез конкретни практики в ежедневието можем да събудим последователно енергията на всички знаци в хороскопа си, за да отключим пълния си потенциал!

"Астро приключение" е поредица от 12 онлайн срещи, по една на месец, които ще се случват когато Слънцето влиза в нов знак. Докато Слънцето се движи в даден зодиакален знак, то увеличава енергията му за всички нас. Всеки месец ще научаваш как да се синхронизираш с енергията на текущия знак чрез конкретни практики, които да правиш до следващата среща. Така заедно с движението на Слънцето през зодиака и с подкрепата на Мими Дончева ще "изживееш" енергията на 12-те зодиакални знака, за да активираш всички сфери в личния си хороскоп!

Ще пробудиш всяка област от живота си и ще задвижиш постигането на своите цели по всички фронтове – любов и партньорства, финанси и кариера, здраве, деца и т.н. Ще намалиш ограниченията на хороскопа си, увеличавайки градивните му страни, за да постигаш своите цели и мечти!

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В АСТРО ПРИКЛЮЧЕНИЕТО:
  • Ще се запознаеш подробно с 12-те зодиакални знака;
  • Ще научиш за какво отговарят 12-те житейски сфери в хороскопа ти;
  • Ще разбереш какви са личните уроците, които всеки знак носи за теб; 
  • Ще научиш как да събудиш енергията на всеки знак и към коя сфера от живота си да я насочиш;
  • Ще получиш видео с инструкция как да си създадеш лична астрологична карта, с която да работиш в хода на поредицата;
  • Ще получиш запис от срещите със срок на достъп 1 година. 

Не е необходимо да имаш предишен опит с астрологията, по време на поредицата ще научиш всичко, което ти трябва!

Можеш да се включиш в Астро приключението по всяко време - не е нужно да започнеш с първия зодиакален знак, важното е да направиш пълния кръг през зодиака, преминавайки през всички знаци! 

Можеш да участваш в срещите на живо или да ги гледаш на запис в последствие!


ГРАФИК НА СРЕЩИТЕ:

1. Овен: 20 март 2024
2. Телец: 22 април 2024
3. Близнаци: 21 май 2024
4. Рак: 24 юни 2024
5. Лъв: 23 юли 2024
6. Дева: 22 август 2024
7. Везни: 24 септември 2024
8. Скорпион: 23 октомври 2024
9. Стрелец: 22 ноември 2024
10. Козирог: 23 декември 2024
11. Водолей: 21 януари 2025
12. Риби: 19 февруари 2025

Начален час: 19:00

Времетраене: около 90 мин.


КЪДЕ: Онлайн през Zoom


ЦЕНА: Можеш да купуваш срещите една по една всеки месец. Или да ползваш -20% отстъпка при покупка на всичките 12 срещи!

ВАЖНО: Ако се включиш в приключението след стартовата дата, ще получиш изминалите срещи на запис!

- Единична цена: 50 лв. КУПИ СРЕЩА!

- Пакетна цена: 480 лв. КУПИ ПАКЕТ!


ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор, астролог, магистър-психолог и НЛП коуч. Създател е на първото българско онлайн йога студио "Home Yoga" и на редица обучения в сферата на балансирания живот.

Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев" и практикува професионално от 2014 г. Автор е на книгата "Разгадай хороскопа си", на онлайн курса "Астрология за начинаещи" и присъственото обучение "Прогностична астрология". Има публикувани множество статии за астрология и регулярни астрологични прогнози.

Завършила е "Психология на здравето" в Софийски университет. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които Професионален НЛП коуч, Приложна психология, Философия, Рейки, Ароматерапия, Акашови записи, Випасана медитация, Аюрведическа кулинария и др. В момента специализира психотерапия по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология.

Йога практикува от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. В допълнение е специализирала Йога през бременността и Аеро йога. Има най-високата преподавателска акредитация към международната организация Yoga Alliance (E-RYT 500). Aвтор e на бестселъра "Излекувай чакрите си", на множество статии и обучения в сферата на йога.