Лятна йога академия

Потопи се заедно с Мими Дончева и Home Yoga в 3-дневно йога блаженство в прегръдките на красивата и зареждаща Рила планина! Това е 5-тото издание на нашата "Лятна йога академия", която ти помага да напредваш в йога, съчетавайки източната мъдрост със западния комфорт!

Очакват те ежедневни 90-минутни йога практики, 2 ценни лекции на теми йога и здравословния живот, звуколечебна гонг сесия на новолуние, медитация за манифестиране на желания и специални възможности, достъпни само на място! А за финал ще получиш сертификат от международната организация Yoga Alliance за преминат йога курс!

Основен преподавател ще бъде Мими Дончева, която има над 12 години инструкторски опит и близо 20 години личен опит с йога. Преминала е редица професионални обучения, сред които специализации в Хатха, Ащанга виняса, Виняса флоу, Аеро йога, Йога през бременността и Йога за деца. Сертифицирана е както от Българска федерация по йога, така и от Yoga Alliance с най-високата преподавателска акредитация E-RYT 500, с правоспособност да преподава йога в цял свят, както и да води обучения с межуднародно признати дипломи. Автор е на книгата "Излекувай чакрите си" и на множество йога статии в пресата и онлайн. 

В допълнение Мими Дончева е магистър по „Психология на здравето“ от Софийски университет и се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг. Завършила е курс по Астрология към Съюз на астролозите „Иван Станчев“, вече 10 години прави лични консултации и води собствени астрологични обучения. Автор е на книгата „Разгадай хороскопа си“. Преминала е и редица спомагателни курсове в сферата на личностното развитие и здравословния живот, сред които Професионален НЛП коуч, Приложна психология, Философия, Рейки, Ароматерапия, Акашови записи, Випасана медитация, Аюрведическа кулинария и др.

В практиката си Мими обединява работата върху тялото, ума и духа, за да помага на хората със забързано ежедневие да постигнат естествено здраве и щастие. По време на "Лятна йога академия" ще имаш възможност да се докоснеш до нейния уникален стил на преподаване и да се свържеш с естественото усещане за блаженство! Както и да получиш ценни знания от сферата на йога, ароматерапията и здравословния живот - виж темите на лекциите в програмата!

Тази година специален гост на "Лятна йога академия" ще бъде Анелия Борисова, йога преподавател с дългогодишен опит и създател на варненското йога студио "Ом Шанти". Анелия има редица специализации в различни терапевтични направления, включително звуколечение. Точно на новолунието в Рак тя ще направи за нас уникална гонг сесия с цели 10 планетарни гонга, тибетски пеещи купи, шамански барабан, коши камбанки и още. Ще използваме мощното въздействие на звуколечебните инструменти, за да се заредим с енергия тялом и духом, и да се освободим от стари кармични модели!

В допълнение и по желание, можеш да запазиш час за диагностика с аура камера (с предварително записване и доплащане на място) - специалистите от Аура център "Лотос" ще бъдат на разположение за теб по време на уикенда с три аура камери! А цената за теб ще е с -20% отстъпка от стандартната. Ще получиш повече инфо за тази възможност заедно с твоя билет за "Лятна йога академия".

Освен това в рамките на събитието ще можеш да закупиш със солидни отстъпки любими продукти от Мими Дончева, Home Yoga, Vivasan, Phytolek и други наши партньори - книги, онлайн програми, етерични масла с най-високо качество, хранителни добавки и още! Както и да дегустираш лечебните билкови чайове за 7-те чакри от серията "Чакра Фитолек", по рецепти на д-р Мариян Иванов - един от най-добрите специалисти по холистична медицина в България.

Разбира се, няма да липсва свободно време - за почивка, спа удоволствия и разходки сред природата. И не на последно място по важност, ще имаш прекрасна среда от съмишленици, в която можеш да срещнеш приятели и да се забавляваш! 


КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОВА СЪБИТИЕ:

✅  Ежедневни 90-минутни йога практики с Мими Дончева
✅  Лекция "На висока честота със силата на етеричните масла - ароматерапия по време на йога и в ежедневието"
✅  Лекция "Звук и светлина - дълбоките принципи зад йога и творението"
✅  Гонг сесия на новолуние с Анелия Борисова - с цели 10 гонга, пеещи купи и още
✅  Водена медитация за манифестиране на желания
✅  Сертификат от Yoga Alliance с международна валидност за преминат йога курс
✅  Възможност за личен контакт с преподавателите
✅  Възможност да закупиш с отстъпка любими продукти от Home Yoga & партньори
✅  Възможност за диагностика с аура камера - местата са ограничени, колкото по-рано вземеш билет, толкова по-голям шанс имаш да се запишеш за диагностика
✅  Дегустация на чайовете от серията "Чакра Фитолек" за баланс на 7-те чакри
✅  Време за почивка, разходка сред природата и спа
✅  Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш

ВИЖ ПРОГРАМАТА ПО ДНИ НАЙ-ДОЛУ!


КОГА: 05-07 юли 2024
Краен срок за записване: 28 юни

КЪДЕ: хотел "Рила", Боровец


ЦЕНА: 330 лв.

КУПИ БИЛЕТ ТУК!

​Цената на билета включва всички практики и лекции в програмата. Цената НЕ включва настаняване, транспорт и храна.

NB! Участниците в "Лятна йога академия" ползват преференциални цени за настаняване в хотел "Рила" на база полупансион (нощувка + закуска и вечеря на блок маса). Настаняването включва ползване на спа центъра и открития паркинг на хотела.
  • 260 лв. на вечер за двойна стая;
  • 210 лв. на вечер за единична стая. 

Заедно с билета за събитието ще получиш на мейла си индивидуален линк за резервация, в случай че желаеш да ползваш преференциалните цени за настаняване в хотел "Рила"! 

Можеш да се настаниш и на друго място в района, в зависимост от предпочитанията ти!

ЗА ВЪПРОСИ ОТНОСНО СЪБИТИЕТО: 0890 46 00 06, office@homeyoga.bg

Програма

5 юли (петък)

15:00 - 16:30 - Настаняване в хотела; Време за диагностика с аура камера (с предварително записване)
16:30 - 17:30 - Регистрация за събитието пред залата и чай за баланс на чакрите
; Време за диагностика с аура камера (с предварително записване)
17:30 - 18:00 - Откриване
18:00 - 19:30 - Йога практика

19:30 - 21:00 - Вечеря

21:00 - 21:40 - Водена медитация за манифестиране на желания

6 юли (събота)

08:00 - 09:30 - Йога практика

09:30 - 10:30 - Закуска

11:00 - 13:00 - Лекция: На висока честота със силата на етеричните масла - ароматерапия по време на йога и в ежедневието
13:00 - 18:00 - Свободно време: Диагностика с аура камера (с предварително записване); Време за спа и разходки; Възможност да закупиш с отстъпка любими продукти от щанда на Home Yoga;
18:00 - 19:30 - Гонг сесия на новолуние с Анелия Вълчева
След 19:30 - Вечеря и време за свободни разговори в ресторанта

7 юли (неделя)

08:00 - 09:30 - Йога практика

09:30 - 10:30 - Закуска

10:30 - 11:00 - Освобождаване на стаите

11:00 - 13:00 - Лекция: Звук и светлина - дълбоките принципи зад йога и творението
13:00 - Закриване на академията