Прогностична астрология

Това обучение на живо представлява второто ниво след онлайн курса "Астрология за начинаещи" с Мими Дончева. В рамките на един удължен уикенд ще съчетаем практика по наученото в онлайн обучението, плюс надграждане на знанията с най-популярната и търсена част от астрологията - правенето на прогнози!

ВАЖНО: Ако искаш да участваш в живото обучение, но още нямаш онлайн курса, възползвай се от кутия "Разгадай хороскопа си", която ти дава бърз старт в астрологията на преференциална цена!

"Прогностична астрология" ще те запознае с основните методи за съставяне на персонална астрологична прогноза и тяхното паралелно използване за прецизиране на информацията.

Прогностичната астрология не е гадателство. Целта е да се дават обосновани предположения и указания за какво е подходящ определен житейски период, какво е желателно да се избягва и какъв тип събития е възможно да настъпят. По този начин човек може да живее много по-осъзнато, да оползотворява по предназначение периодите, през които преминава, да израства като личност и да си спестява излишни страдания.

"Прогностична астрология" е 3-дневно, присъствено обучение, под формата на дълъг уикенд (петък-неделя). Първият ден включва преговор и практически упражнения по наученото в "Астрология за начинаещи" - желателно е да си преминал/а онлайн курса, за да участваш в присъственото обучение! Това условие осигурява еднаква информираност на аудиторията в залата, за да може в кратък срок да се надграждат знанията. 

Съботата ще бъде посветена на запознаване с основните прогностични методи. А неделният ден ще е за усвояването им чрез практика. Упражненията ще включват всички участници в залата, които ще работят в групи. Всяка група ще има възможност да получи обратна връзка от Мими Дончева. 

Няма да липсва и време за приятна отмора. Обучението ще се проведе на 5-звездна локация във Велинград, с възможност за спа удоволствия!

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОВА СЪБИТИЕ:
✅ 3-дневно обучение по астрология + практика
✅ Учебни материали за прогностичните методи
✅ Време за почивка и спа
✅ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш
​✅ Възможност за личен контакт с преподавателя

ВИЖ ПРОГРАМАТА ПО ДНИ НАЙ-ДОЛУ!
                                                                                                                
КОГА: 22 - 24 март 2024
Краен срок за записване: 8 март
 
КЪДЕ: Велинград

ЦЕНА: 
- до 16 февруари - 297 лв.
- от 17 февруари - 330 лв. 


ЗА ЗАПИСВАНЕ: ОНЛАЙН ФОРМУЛЯР
 
Цената включва:
  • Участие в програмата на обучението
  • Учебни материали за прогностичните методи

Цената НЕ включва:
  • Хотелско настаняване, храна, ползване на спа център
  • Транспорт

ВАЖНО! Всички участници в "Прогностична астрология" ползват -10% отстъпка от редовните цени за хотелско настаняване в Infinity Park & SPA HotelЗа да направиш резервация, пиши на reservation@hotelinfinity.bg и прикачи към мейла документ за внесена семинарна такса за обучението. 

ЗА КОНТАКТ С ОТДЕЛ "РЕЗЕРВАЦИИ" В ХОТЕЛА: 0878 11 18 19, 0878 61 61 50


ЗА КОНТАКТ С ЕКИПА НА МИМИ ДОНЧЕВА: 0890 46 00 06, office@homeyoga.bg


ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор, астролог и магистър по "Психология на здравето". Основател и собственик е на първото българско онлайн йога студио "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие".

​Астрология е изучавала към Съюз на астролозите "Иван Станчев" и практикува професионално от 2014 г. Автор е на книгата "Разгадай хороскопа си" и на онлайн обучението "Астрология за начинаещи".

Психология е завършила в Софийски университет "Св. Кл. Охридски". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология.

Йога практикува от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Има най-високото ниво на акредитация за йога инструктори към международната организация Yoga Alliance. Специализирала е Йога през бременността и Аеро йога. Aвтор e на бестселъра "Излекувай чакрите си" и на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle".

Програма

22 март (петък)

14:00 - 16:00 - Пристигане и настаняване, време за почивка
16:00 - 17:30 - Преговор на Астрология за начинаещи и практика, 1 част
17:30 - 18:00 - Пауза
18:00 - 19:30 - Преговор на Астрология за начинаещи и практика, 2 част
След 19:30 - Вечеря, време за разговори и почивка

23 март (събота)

До 10:00 - Закуска
10:00 - 11:30 - Прогностични методи, 1 част
11:30 - 12:00 - Пауза
12:00 - 13:30 - Прогностични методи, 2 част
13:30 - 17:30 - Обяд, време за почивка и спа
17:30 - 19:00 - Прогностични методи - практика, 1 част
След 19:00 - Вечеря, време за разговори и почивка

24 март (неделя)

До 10:00 - Закуска
10:00 - 11:30 - Прогностични методи - практика, 2 част
11:30 - 12:00 - Пауза; Освобождаване на стаите (за настанените в хотела)
12:00 - 13:30 - Прогностични методи - практика, 3 част
След 13:30 - Отпътуване