Чао лято, здравей есен!

В дните около есенното равноденствие, ела с нас, за да изпратим символично лятото и да направим приятен преходът към есента!

Есента е време за промяна, която протича както навън в природата, така и вътре в нас. Важно е да можем да се адаптираме към нея, за да останем центрирани. През есента преобладава вата доша - въздушният елемент, който управлява движенията на тялото и активността на нервната система. Качествата на вата доша са студен, сух, лек, непостоянен и подвижен. В тази част от годината те биват отразени в състоянието на съзнанието като липса на спокойствие. Последното се допълва и от завръщането към нормалния работен ритъм, който ни подлага на стрес.

За щастие, можем активно да противодействаме на стреса и безпокойството чрез йога и средствата на холистичната медицина - лечебни растения, хомеопатия, ароматерапия, балнео и спа процедури. В предстоящия уикенд с помощта на специални практики и беседи ще се свържем със спокойствието, за да го задържим и в новия сезон. И ще се насладим на целебните свойства на минералната вода в отпускащата атмосфера на нашия любим Севтополис - Медикал и СПА, където с радост се завръщаме за 5-та поредна година. Ела да преживееш удоволствието и ти!

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ УИКЕНД:
♥ 3 йога практики на открито с двама сертифицирани инструктори
♥ 2 беседи по холистична медицина с практически съвети за справяне със стреса 
♥ Водена медитация
♥ Време за релакс в спа центъра, край външния басейн и/или разходки навън
♥ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш

КОГА: 25 - 27 септември 2020 г.
Краен срок за записване: 15 септември
 
КЪДЕ: Павел Баня, хотел Севтополис - Медикал и СПА ****

ПАКЕТНА ЦЕНА:
- до 15 август – 295 лв.
- до 15 септември – 345 лв.
Цените важат при настаняване в споделена двойна стая. Пакетът включва 2 нощувки + закуска и вечеря, всички беседи и практики, ползване на спа център. 

Доплащане за единично настаняване - 160 лв. 

Предлагаме възможност за споделено двойно настаняване с друг участник в уикенда. До 15 септември ще получиш потвърждение дали има втори човек за стаята. При липса на такъв, за теб ще важи доплащане за единично настаняване.

Допълнителна възможност: Настаняване + закуска и вечеря за семейни членове и придружители, които НЕ участват в програмата на уикенда - 238 лв. на човек. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: ОНЛАЙН ФОРМУЛЯР
- Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 180 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване.
Доплащането на остатъка от сумата се прави до 15 септември.
- Всички плащания се извършват по банков път - попълни формуляра за записване и ще получиш детайлите на мейла си.​

ЗА ВЪПРОСИ: office@homeyoga.bg

ВОДЕЩИ: 

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и астролог, създател на онлайн йога студиото Home Yoga и на Astro Academy. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ. 
 
Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. 

Програма

25 септември (петък)

15:00 – 18:00 – Настаняване, време за почивка и спа
18:00 – 19:30 – Йога практика с Мими Дончева
19:30 – 20:30 – Вечеря
20:45 – 21:15 – Водена медитация с Мими Дончева

26 септември (събота)

08:00 – 9:30 – Йога практика с д-р Мариян Иванов
09:30 – 10:30 – Закуска
11:00 – 12:30 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Как да контролираме стреса чрез холистични подходи - 1 част
12:30 – 19:30 – Време за почивка и спа
След 19:30 – Вечеря, време за разговори и танци

27 септември (неделя)

08:00 – 09:30 – Йога практика с Мими Дончева
09:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 11:00 – Освобождаване на стаите
11:00 – 12:30 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Как да контролираме стреса чрез холистични подходи - 2 част
12:30 – 13:00 – Закриване на уикенда и отпътуване