Пролетен детокс уикенд

Всяка пролет както природата, така и тялото ти се пробужда за нов живот. Неслучайно това е най-добрият сезон за разтоварване на организма. След голямото великденско похапване, ела с нас на уикенд за детокс, за да поканиш пролетната свежест вътре в теб! Близо до природата, в подножието на Пирин, ще правим пречистващи йога практики и ще говорим за храненето от гледна точка на холистичната медицина. Ще се разхождаме на чист въздух и ще се радваме на спа удоволствия!  

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ УИКЕНД:
♥ 3 детокс йога практики с двама сертифицирани инструктори
♥ 2 беседи по холистична медицина с практически съвети за храненето 
♥ Време за релакс в спа центъра и/или разходки навън
♥ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш
♥ Детокс пазар - възможност да закупиш на преференциални цени чайове, хранителни добавки, книги и др.

КОГА: 24-26 април 2020
Краен срок за записване: 17 април
 
КЪДЕ: Банско, Апартаментен туристически комплекс & Спа „Астера Банско“  
 
ПАКЕТНА ЦЕНА:
- до 13 март – 238 лв.
- от 14 март – 278 лв.

Пакетната цена включва:
- 2 нощувки с късна закуска (брънч) и вечеря
- Всички практики и беседи в програмата
- Ползване на спа център (сауна, парна баня, вътрешни басейни, фитнес)

Посочените цени важат при настаняване в двойна стая. 
Доплащане за единично настаняване - 78 лв.

Предлагаме възможност за споделено двойно настаняване с друг участник в уикенда. До 17 април ще получиш потвърждение дали има втори човек за стаята. При липса на такъв, за теб ще важи доплащане за единично настаняване. 

Допълнителна възможност: Настаняване + брънч и вечеря за семейни членове и придружители, които НЕ участват в програмата на уикенда - 168 лв. на човек. За деца до 3 г. настаняването е безплатно. За деца от 3 до 12 г. - 80 лв. при настаняване в стая с двама възрастни.  

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: office@homeyoga.bg
- Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 100 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване.
Доплащането на остатъка от сумата се прави до 17 април.
- Всички плащания се извършват по банков път - изпрати заявка за записване и ще получиш детайлите на мейла си.

ВОДЕЩИ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и астролог, създател на онлайн йога студиото Home Yoga и на Astro Academy. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ. 
 
Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. 

Програма

24 април (петък)

След 14:00 – Настаняване, време за почивка и спа
17:30 – 18:00 – Откриване на уикенда
18:00 – 19:30 – Детокс йога с Мими Дончева
19:30 – 21:00 – Вечеря
21:00 – 21:30 – Водена медитация с Мими Дончева

25 април (събота)

08:30 – 10:00 – Детокс йога с д-р Мариян Иванов
10:00 – 11:00 – Брънч (късна закуска)
11:30 – 13:00 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Как да пречистим организма от вредни и отпадни продукти и да подобрим обмяната на веществата с помощта на хомеопатия, фитотерапия, ароматерапия, нутритерапия, източни и други практики – 1-ва част
13:00 – 14:00 – Възможност за закупуване на чайове, хранителни добавки, книги и др.
14:00 – 19:00 – Свободно време за плаж, разходки или спа
След 19:00 – Вечеря, време за разговори в ресторанта

26 април (неделя)

08:30 – 10:00 – Детокс йога с Мими Дончева
10:00 – 11:00 – Брънч (късна закуска)
11:00 – 11:30 – Освобождаване на стаите
11:30 – 13:00 – Беседа с д-р Мариян Иванов: Как да пречистим организма от вредни и отпадни продукти и да подобрим обмяната на веществата с помощта на хомеопатия, фитотерапия, ароматерапия, нутритерапия, източни и други практики – 2-ра част
13:00 – 13:30 – Закриване на уикенда