Уикенд на естественото здраве

Здравето е естественото състояние на човека и може да се поддържа чудесно с естествени средства. Каним те на уикенд с йога, спа и беседи по холистична медицина, в който ще научиш цяла палитра от естествени методи за стимулиране на оздравителния ти потенциал!
 
Преди началото на зимата и грипния сезон, добра идея е да се погрижиш за имунитета си. По време на предстоящия уикенд ще разбереш как с подходящ начин на хранене, мислене, двигателен режим и природни средства можеш да повишиш имунитета си, за да се справяш с причинителите на инфекции и болести. Ще получиш практически съвети как да активираш естествените защитни сили на организма (както за възрастни, така и за деца) чрез:
- Храните, които приемаш
- Билкови чайове
- Пчелни продукти
- Хомеопатични медикаменти
- Етерични масла
- Йога и медитация
- Други техники от Изтока
- Работа с вътрешните нагласи

В допълнение, в хотела ще се насладиш на разкошния “Инфинити Спа“, който е най-големият спа комплекс във Велинград. Изобилието от съоръжения и спа процедури, в съчетание с вълшебните свойства на минералната вода ще те накарат да забравиш за забързаното ежедневие и да се потопиш в удоволствие! Участниците в нашия уикенд ще ползват отстъпка за спа процедурите.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ УИКЕНД:
♥ 3 йога практики, с двама инструктори
♥ 2 беседи с практическа насоченост с лекар, водещ специалист по холистична медицина
♥ Водена медитация
♥ Много свободно време за спа и релакс в разкошния спа център към хотела + отстъпка за процедури
♥ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш

КОГА: 06 - 08 ноември 2020
Краен срок за записване: 30 октомври

КЪДЕ: Велинград, Infinity Hotel Park & Spa****

ПАКЕТНА ЦЕНА:
- до 30 септември – 285 лв.
- от 1 октомври – 315 лв.
Цените важат при настаняване в споделена двойна стая. Пакетът включва 2 нощувки + закуска и вечеря, всички беседи и практики, ползване на спа център. 

Доплащане за единично настаняване - 80 лв. 

Предлагаме възможност за споделено двойно настаняване с друг участник в уикенда. До 29 октомври ще получиш потвърждение дали има втори човек за стаята. При липса на такъв, за теб ще важи доплащане за единично настаняване.

Допълнителна възможност: Настаняване + закуска и вечеря за семейни членове и придружители, които НЕ участват в програмата на уикенда - 228 лв. на човек. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: ОНЛАЙН ФОРМУЛЯР
- Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро в размер на 170 лв. Датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване.
Доплащането на остатъка от сумата се прави до 30 октомври.
- Всички плащания се извършват по банков път - изпрати заявка за записване и ще получиш детайлите на мейла си.

ЗА ВЪПРОСИ: office@homeyoga.bg
 
ВОДЕЩИ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и астролог, създател на онлайн йога студиото Home Yoga и на Astro Academy. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ. 
 
Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков.

Програма

6 ноември (петък)

14:00 – 17:30 – Настаняване, време за почивка и спа
18:00 – 19:30 – Класическа йога с Мими Дончева
19:30 – 21:00 – Вечеря
21:00 – 21:30 – Водена медитация с Мими Дончева

7 ноември (събота)

08:00 – 09:30 – Терапевтична йога с д-р Мариян Иванов
09:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Беседа с д-р Мариян Иванов с практически съвети от ароматерапията
12:00 – 19:00 – Свободно време за спа и релакс
След 19:00 – Вечеря, време за разговори и танци в ресторанта

8 ноември (неделя)

08:00 – 09:30 – Утринна йога с Мими Дончева
09:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 11:00 – Освобождаване на стаите
11:00 – 12:30 – Беседа с д-р Мариян Иванов с практически съвети от хомеопатията и източната медицина
12:30 – Закриване на уикенда и отпътуване