Миофасциална Ин йога и работа с вътрешните органи - практически семинар с Деви

В тази специална 3-часова сесия Деви ще те запознае с вътрешните органи през призмата на ТКМ (традиционната китайска медицина). И ще работиш в дълбочина с всеки орган за освобождаване на напрежение, излишен огън и стимулиране на жизнените сили.

Дълбоко в тъканите ни живее едно напрежение, едно непрекъснато фино съпротивление, което ни държи в готовност да водим битките на живота. Това дълбоко безпокойство се отразява на цялото ни тяло като скованост, болка, свитост. То има психоемоционален характер, но ние го усещаме на физическо ниво, тъй като тялото е инструментът чрез който преживяваме емоциите си. Има различни начини да адресираме това напрежение и Миофасциалната Ин йога е една от най-дълбоките и общодостъпни практики, чрез които да освободим напрежението и болката.

Миофасциалната Ин йога е специфичен вид йога, която съчетава две модалности – Ин йога и миофасциално освобождаване. Тя работи с най-широката информационна мрежа в тялото ни – фасцията. Тази триизмерна тъкан е паметта за съхранение на всички преживявания, които не можем да интегрираме и освободим. Точно както всичко в живота е свързано, по същия начин тази невероятна съединителна тъкан е спойващият елемент между всеки орган, мускул, кост и става в тялото ни. Тя обвива всеки кръвоносен съд, нерв и прониква дори в костния мозък. 

Тъй като фасцията обгръща всеки орган и предава информация, то всяка травма по всяка част на тялото афектира и органите ни. Но има как да противодействаш на това, понеже, според ТКМ всеки орган съдържа както деструктивна емоция, така и добродетелна енергия.

По време на практическия семинар с Деви ще:
- Научиш как да преобразуваш деструктивните в добродетелни енергии;
- Научиш лечебните звуци на органите;
- Работиш с топки за дълбоко миофасциално освобождаване на напрежение и болка.
- Научиш миофасциален самомасаж, който да практикуваш вкъщи.

КОГА: 25 август 2019, 17:30 - 20:30 ч.

КЪДЕ: София, център Мандала, бул. Мария Луиза 58, ет. 5 

ЦЕНА: 25 лв.
Включва 1-часова лекция и 2 часа практика. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0894 488 809
Местата са ограничени, участието става само с предварително записване!

ВОДЕЩ: Теодора Рачева - Деви, сертифициран инструктор по Миофасциална Ин йога