Пролетно пробуждане - първо море и природно спа

Тези почивни дни ще се отдадем на осъзнат хедонизъм – практики, разходки в гората, сутрешни медитации край морето и вечерни потапяния на свещи в топлите минерални водопади. Само който е практикувал на открито в природата знае колко зареждащо и повдигащо е да съчетаеш тези два източника на енергия – йога и природа!

Ще заредим тялото си с безценния витамин Д от слънцето, за да сме здрави и жизнени през пролетта и да повишим съпротивителните сили на организма. Всеки ден практиката ни ще е с различна тема, като части от пъзел, който сглобява една нова картина, пълна с повече изобилие, благополучие и вяра в себе си. В допълнение, всяко отдалечаване от градската среда, особено посещение на такова място на силата, създава нужното пространство, за да се свържем с вътрешната си истина.

Офринио е най-близкият до София плаж в Гърция, само на 3,5 часа, който очарова с дългата си плажна ивица и най-ценното – топлите минерални извори и водопади. Това са естествени басейни с температура между 36 и 42 градуса. Водата е богата на сяра и има лечебен ефект при мускулно-скелетни разстройства и кожни заболявания. Разбира се, не е нужно да имате здравословен проблем, за да се насладите на релаксиращото въздействие на изворите!

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА:
7:30 – Дихателна практика и медитация край морето (по желание)
8:30 – Тонизираща виняса йога
10:00 – Закуска
11:00 – 15:00 – Плаж, масажи, разходки, извори
15:00 – 17:00 – Поход в гората или тичане по плажа
17:00- 18:00 – Почивка
18:00 – 19:00 – Ин йога
20:00 – Вечеря и социализиране

КОГА: 22-26 май 2019

КЪДЕ: Офринио, Гърция

ЦЕНА: 220 евро, която включва 4 нощувки със закуски в прекрасния хотел Каста на брега на морето и практиките с Деви.

ТРАНСПОРТ: След като се събере групата, ще организираме помежду си споделено пътуване. Който е с кола взима хората без и си разделяме разходите за пътя.

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0894488808, deviflow108@gmail.com - Деви

ВОДЕЩ:

ТЕОДОРА РАЧЕВА - ДЕВИ е йога инструктор и констелатор, съосновател на 11 moons и Тринити ритрийт център в Априлци. Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йога, лечебния ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. Изучавала е йога и медитативни техники в Индия, Непал, Бутан, Бали, САЩ и много други места по света, което оформя способността й да среща Изтока и Запада в часовете си. Завършила е 200-часово обучение за инструктори с Шива Рей и е асистирала на старши преподаватели по Прана флоу йога навсякъде по света. Над 10-годишният й опит в преподаването плюс 15-те години лична практика са стабилна основа, върху която тя надгражда чрез креативността на потока, който следва в сесиите си. Интересът и влечението й към медитацията я среща с невероятни канали, като Солара Ан Ра и Хари Баба, от които получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространства. Часовете й са изтъкани от магическо преплитане на йога, медитация, пранаяма, работа с кристали и звуци, мудри и вселенски мъдрости, представени по един лек, но провокиращ начин.