Зимен еликсир - ритрийт в Банско

Ритрийт в Банско за празнуване на живота чрез йога, медитации, Дао практики, дискусии на житейски теми (сатсанг), ски и спа!

Заповядай сам/а, с приятели или с децата на 4-дневно оттегляне в планината, където праната е в изобилие, а чрез практите ще се свържеш със собствения си център. С помощта на Деви, ще празнуваш живота чрез всяко действие и във всеки момент по един осъзнат начин. 

Ще прекараш тези 4 дни като празник в луксозната и красива обстановка на вила Калина, която е наета изцяло за нашата група. Ще практикуваш Виняса флоу и Ин йога около кръгла камина и ще сваляш постепенно кожите на миналото, които те държат в плен. Ежедневието в града вероятно ти коства много енергия, а рядко си даваш по 2 часа на ден за зареждане и възобновяване. По време на ритрийта ще имаш тази специална възможност. Освен това, ще научиш техники за енергиен мениджмънт от Дао традицията, така че да поддържаш вибрацията си чиста и висока дори в моментите на житейски предизвикателства. 

Практиките, времето в планината на чист въздух и компанията на хора, които ценят живота ще ти предложат едно широкоспектърно преживяване на мир, хармония и яснота. А ако имаш деца, междусрочната ваканция ти дава възможност да дойдеш заедно с тях, за да попият и те от среда на осъзнатост, присъствие и здраве.

КОГА: 01-05 февруари 2019 

КЪДЕ: Банско, Вила Калина

ЦЕНА:
- Възрастен в споделена двойна стая - 390 лв.
- Деца на самостоятелно легло - 200 лв.
- Деца до 2 г. - безплатно
Цената включва: 3 нощувки + закуска, всички практики, ползване на спа.

Записването става с капаро 50% от цената.

Настаняването в къщата е в двойни и тройни стаи, които се разпределят по реда на записване. Побързай да запазиш своето място, за да имаш избор при настаняването!

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: teddy@yogamandala.net

ВОДЕЩ: Теодора Рачева - Деви