Уикенд на естественото здраве

И ти ли не харесваш антибиотиците и излишното взимане на лекарства? И ти ли вярваш, че има друг, по-добър начин да се грижиш за здравето си? Каним те на уикенд с йога, спа и беседи по холистична медицина, в който ще научиш цяла палитра от естествени методи за стимулиране на оздравителния си потенциал!
 
Преди началото на зимата и грипния сезон, добра идея е да се погрижиш за имунитета си. По време на предстоящия уикенд ще разбереш как с подходящ начин на хранене, мислене, двигателен режим и природни средства можеш да повишиш имунитета си, за да се справяш с причинителите на инфекции и болести. Ще получиш практически съвети как да активираш естествените защитни сили на организма (както за възрастни, така и за деца) чрез:
- Използване на определни храни
- Билкови чайове
- Пчелни продукти
- Хомеопатични медикаменти
- Етерични масла
- Йога и медитация
- Други техники от Изтока
- Работа с вътрешните нагласи

В допълнение, в хотела ще се насладиш на разкошния “ВИКТОРИЯ СПА И БАЛНЕО“, който е най-големият спа комплекс във Велинград и най-новият от азиатската верига. Изобилието от съоръжения и богатото ветрило от спа услуги, азиатски масажи и балнеологични процедури, в съчетание с вълшебните свойства на минералната вода ще те накарат да забравиш за забързаното ежедневие и да се потопиш в удоволствие! Участниците в нашия уикенд ще ползват специални отстъпки за спа процедури.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИШ ОТ ТОЗИ УИКЕНД:
♥ 3 йога практики, с двама инструктори
♥ 2 беседи с практическа насоченост с двама лекари, водещи специалисти по холистична медицина
♥ Водена медитация
♥ Много свободно време за спа и релакс в разкошния спа център към хотела + отстъпка за процедури
♥ Възможност да срещнеш приятели и да се забавляваш

КОГА: 08 - 10 ноември 2019
Краен срок за записване: 31 октомври

КЪДЕ: Велинград, Infinity Hotel Park & Spa****

ПАКЕТНА ЦЕНА:
- до 30 септември – 270 лв.
- от 1 октомври – 290 лв.
Цените важат при настаняване в споделена двойна стая. Пакетът включва 2 нощувки + закуска и вечеря, всички беседи и практики, ползване на спа център. 
Доплащане за единично настаняване - 80 лв. 

Твоето място в групата се счита за запазено след заплащане на капаро 170 лв. (датата на заплащане на капарото се счита за дата на записване). Доплащането на остатъка от сумата се прави на място, по време на уикенда. 

Допълнителна възможност: Настаняване + закуска и вечеря за семейни членове и придружители, които НЕ участват в програмата на събитието - 220 лв. Отново важи капарото в размер на 170 лв., а остатъкът се доплаща на място. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: office@homeyoga.bg
За въпроси и уточнения: 0898 42 22 72
 
ВОДЕЩИ:

МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор и астролог, създател на онлайн йога студиото Home Yoga и на Astro Academy. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ. 
 
Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и сертифициран йога инструктор по системата на Yoga Alliance. Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в Европейска школа по клинична хомеопатия и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от Българска чаена компания. Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков. 
 
Д-Р ДАНИЕЛА КАРАБЕЛОВА е холистичен лекар, натуропат, с дългогодишен опит като семеен лекар. Специалист е по Обща медицина и хоноруван асистент към катедра Обща медицина на Медицински университет. Има повече от 15-годишен опит в цветотерапията на д-р Бах. Преподавател е към Европейската школа по клинична хомеопатия. Су Джок-терапевт и сертифициран преподавател по Базисно ниво към Международната Су Джок Асоциация. Има посвещения в Традиционно Рейки – III степен, Теате и Каруна Рейки. Ароматерапевт и лекар-консултант за България на швейцарската компания за етерични масла Вивасан. Автор е на статии и публикации в научно–популярни издания. Лектор е в училище за родители със Списание 9 месеца. Виж повече на: http://doctorkarabelova.com/

Програма

8 ноември (петък)

14:00 – 17:30 – Настаняване, време за почивка и спа
18:00 – 19:30 – Класическа йога с Мими Дончева
19:30 – 21:00 – Вечеря
21:00 – 21:30 – Водена медитация с Мими Дончева

9 ноември (събота)

08:00 – 09:30 – Терапевтична йога с д-р Мариян Иванов
09:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Беседа с д-р Даниела Карабелова с практически съвети от ароматерапията
12:00 – 19:00 – Свободно време за спа и релакс
След 19:00 – Вечеря, време за разговори и танци в ресторанта

10 ноември (неделя)

08:00 – 09:30 – Утринна йога с Мими Дончева
09:30 – 10:30 – Закуска
10:30 – 12:00 – Беседа с д-р Мариян Иванов с практически съвети от хомеопатията и източната медицина
12:00 – Закриване на уикенда и отпътуване