Въведение в медитацията с Мими Дончева

Искаш да практикуваш медитация, но не знаеш откъде и как да започнеш? Това събитие е точно за теб! В него ще съчетаем теорията и практиката, за да научиш:

✨Каква част от йога е медитацията;
✨Как да се подготвиш за навлизане в медитация;
✨Медитативни упражнения, с които можеш да продължиш вкъщи. 

В първата част на събитието ще разгледаме теоритична презентация, която ще те запознае със смисъла на медитацията и различните подходи към нея. А във втората част ще се отдадем на практика. Накрая ще можеш да зададеш твоите персонални въпроси. И да отнесеш наученото със себе си за "домашна употреба". ;)

КОГА: 21 декември 2018

КЪДЕ: център Мандала, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

ЦЕНА: 18 лв. Карти Мултиспорт важат!

ЗАПАЗИ СВОЕТО МЯСТО НА: 0894 488 809, info@yogamandala.net
Местата в залата са ограничени, участието става с предварително записване!

ИНФО ЗА ВОДЕЩАТА: Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и създател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg. Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Участва редовно като автор в списанията "Om Yoga & Lifestyle" и "Йога за всички". В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по астрология, приложна психология, философия, рейки и др. Създател е на сайта за астрология AstroAcademy.bg. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП. И прави магистратура "Психология на здравето" в СУ.