7-дневен йога-лагер в тишина

Вътрешната тишина е извор на хармония и радост. Ако вече сте се докоснали до нея и желаете отново да я преживеете - това е вашата ваканция! А ако не сте, но искате да се обърнете навътре - добре дошли сте също!

Благородното мълчание е един прекрасен начин да се откъснем от обичайната рутина на ежедневието. То ни умиротворява и помага да съхраним енергията, която обичайно губим в разговори - като я използваме за духовни цели. Планината и контактът с природата помагат на сетивата да се пречистят, а на ума - да се успокои. Колкото по-малко мисли има в него, толкова по-радостни и удовлетворени се чувстваме в живота си.

През тази седмица ще се оставим да бъдем водени от интуицията си, като правим това, което чувстваме отвътре. Ще има ежедневни йога практики, разходки в планината, време за творчество и декоративни изкуства, работа в градината - може да се включите по желание. 

През останалото време сте свободни да четете, пишете и съзерцавате... в тишина!
Храната ще бъде веган, приготвена от Кремена Радулова, на принципа на Еволюционното хранене - едновременно пречистваща и балансираща. Ще се храним бавно и с осъзнаване.

С цел поддържане на чиста енергийна среда, не се допуска употребата на алкохол, цигари и месо! Ползването на телефони и други устройства ще бъде ограничено до 1 час дневно, в определено време, основно за текстови съобщения! По този начин ще се откъснете от ежедневните фактори и ще сведете до минимум потока несъществена информация, който достига до вас несъзнателно всеки ден, обременявайки подсъзнанието ви.

КОГА: 18 - 25 август 2018
 
КЪДЕ: Център за Единство и Хармония - Ведика, Ковачевица

ЦЕНА: 420 лв. 
Обявената цена е при настаняване в обща спалня само за жени, с 3 бани и 4 WC. 
Срещу доплащане от 70 лв. можете да бъдете настанени в двойна стая, със самостоятелни баня и WC.

ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ: 0889 667780 - Юлия Савова
Записването става чрез заплащане на 50% от таксата, по сметка на ЕТ Йога Лайф, BG97STSA93000019705252, основание: "Йога-лагер 18-25 Август, 2018".

ПРЕПОДАВАТЕЛ: Юлия Савова