Летен йога-лагер в Ковачевица

Сподели с нас няколко вълшебни дни сред неустоимата красота на Родопите! Ще практикуваме йога, ще почиваме активно, ще правим медитации и преходи в планината. А за любителите на нестандартни преживявания - организираме посрещане на изгрева в горещ минерален извор на открито!

Чистият въздух и уникално вкусната аюрведична храна, която сме предвидили, в комбинация с ежедневните йога-практики, ще допринесат за пълното ти възстановяване и зареждане с енергия.
По време на лагера ще правим практики за синхронизиране с енергиите на Земята, както и други, които ще подпомогнат осъществяването на целите ти в ежедневието. Ще се научиш как да пречистваш енергийното си тяло (аурата) - всеки ден, в домашни условия.

Къде: с. Ковачевица, йога-център "Ведика"

Кога: 27 юни - 03 юли 2016 

Цена: 450 лв.
Цената включва: лакто-вегетарианска аюрведична храна: закуска, обяд и вечеря + настаняване в обща стая на ашрамски принцип - с общ санитарен възел (за настаняване в самостоятелна двойна стая се доплащат 60 лв. за целия период); всички лекции и практики.

Записването става чрез заплащане на 50% от общата сума на място в Йога Дивали,
или по банков път, по следната схема:
- Такса настаняване и храна - 260 лв. по сметката на ЕТ "Йога Лайф": BG97STSA93000019705252 при ДСК банк, основание: "Йога ваканция 27.06-03.07"
- Такса семинар и практики - 190 лв. по сметката на "Йога Дивали" ООД: BG49FINV91501004452383 при Първа Инвестиционна Банка, основание: "Йога ваканция 27.06-03.07"

За записване: 0889 667780 - Юлия Савова, 0988 35 78 13 - Даниела Събева, info@yogadiwali.com

Информация за водещите:

ЮЛИЯ САВОВА се занимава с йога повече от 15 години. Учила е Класическа Ащанга йога в Холандия; преминала е няколко нива на обучение по Шивананда йога в Индия, където йога се изучава задълбочено като философия и начин на живот. Участвала е в многобройни курсове и семинари с насоченост духовно израстване и себепознание - както в България, така и в чужбина. Проявява задълбочен интерес към Веданта и йога-философията като цяло. През последните 6 години, паралелно с редовните си часове, води и обучения за йога инструктори. В практиките си набляга на осъзнаване и концентрация, следвайки основния принцип в който вярва, че йога е не само практика за физическото тяло, а метод за цялостно развитие и трансформация на личността - път към щастливо и удовлетворено съществуване. Практиките й са със средна натовареност, като дори по-интензивните водят до спокойствие на ума и вътрешен баланс. Юлия е съосновател на веригата йога студиа Дивали.

ДАНИЕЛА СЪБЕВА се занимава с йога повече от 13 години, срещайки се с нея по време на бременността си. Йога й дава осъзнаването как да изживее този вълнуващ етап от живота си щастливо, изграждайки връзка с бъдещото си дете и чувствайки се добре в тялото си. Йога помага на Дани да изживее момента на раждането пълноценно и да бъде активна и водеща страна в него. Сега йога е неделима част от нейното ежедневие и вдъхновява различните й житейски роли. 
Желанието на Дани да сподели с другите дълбоката мъдрост на тази древна наука я отвежда многократно в Индия, където тя преминава редица специализирани обучения за йога преподаватели: Хатха и Ащанга йога (200-часов курс към университета "Йога Видя Гурукул" през 2010 г. и 500-часов през 2011 г.); Кундалини и Раджа йога (200-часов курс към Yoga Alliance International и International Yoga Federation); Йога през бременността и след раждането и Йога с бебето (100 часа в университета "Йога Видя Гурукул"); Йога през бременността и след раждането (85 часа към Yoga Alliance International). В допълнение, Даниела е преминала обучение към международната система RYE (Research of Yoga in Education) и е част от екипа, който провежда обучения на хора, работещи с деца – в сферата на образованието и извън нея.
Посещавала е ашрами и духовни центрове в Индия, Непал, Тайланд, Гърция, редица семинари и практики на различни древни традиции. Има посвещение в мантра според духовната традиция на Сатянанда Йога и духовно име Ратна. Даниела е съосновател на веригата йога студиа Дивали.