Чакрите – теория и практика

Искаш ли да знаеш как действа енергийната система на човека и да можеш да работиш целенасочено със своите чакри? Ела на 6-тото издание на семинара „Чакрите – теория и практика“, в който Мими Дончева споделя над 13-годишния си опит в работата с тях!
    

Чакрите са енергийни центрове, които проникват през всичките ти тела – както през физическото, така и през фините. И служат като трансформатори и разпределители на енергия между тях. Всяка чакра отговаря за конкретни части от грубото тяло, а също и за определени мисловни и емоционални модели във фините тела. Дисбалансът в дадена чакра на физически план се проявява като болест, а на фин план – като емоционални и ментални блокажи, които спъват твоето развитие.

По време на предстоящия целодневен семинар ще преминеш през теорията за чакрите, но и ще работиш с тях на практика, за да поемеш по пътя към здравето, щастието и успеха! 

Какво ще получиш от този семинар:
  • ще се запознаеш подробно с теорията за чакрите – откъде идва знанието за тях, коя за какво отговаря и как функционират чакрите като система
  • ще научиш практически подходи за работа с чакрите – йога и медитация, ароматерапия, кристали, звукотерапия и др. 
  • ще участваш в йога практика за балансиране на чакрите
  • ще научиш как да мериш активността на чакрите си с лесен метод, без апаратура
  • ще можеш да зададеш на Мими своите въпроси за работата с чакрите

Всички участници ще получат подарък - талон за отстъпка при измерване на чакрите с аура камера! 

ПРОГРАМА НА СЕМИНАРА:
- 10:00 - 12:00 ч. - Лекция за чакрите, 1-ва част
- 12:00 - 13:30 ч. - Пауза за обяд
- 13:30 - 15:30 ч. - Лекция за чакрите, 2-ра част
- 15:30 - 16:00 ч. - Пауза за чай/кафе и преобличане за йога
- 16:15 - 17:30 ч. - Йога практика по чакрите
- 17:30 - 18:00 ч. - Време за въпроси

КОГА: 31 март 2018, 10:00 - 18:00 ч. 

КЪДЕ: София, център Мандала, бул. Мария Луиза 58

ЦЕНА: 80 лв.

Допълнителна възможност: При записването можеш да заявиш доставка на вкусен и здравословен обяд с доплащане 8 лв. 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: 0894 488 809, info@yogamandala.net
Записването за събитието става със заплащане на капаро 50% или пълната сума.
При отказ от събитието 3 дни преди провеждането му капарото е невъзвръщаемо. ​

ИНФО ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор, астролог и основател на платформите за онлайн обучения HomeYoga.bg и AstroAcademy.bg. Практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Астрология е изучавала към Съюз на астролозите „И. Станчев“ и понастоящем е член на съюза. 

В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които обучения по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, курс по ведическо хранене и др. В момента, тя се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към Българско общество по аналитична психология. 

Мими е бакалавър по Журналистика от Софийския университет и специалист по Връзки с обществеността и събитиен мениджмънт от M3 Communications College. Тя е редовен автор в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". Също така, регулярно организира специални събития, които срещат мъдростта на йога с астрологията, психологията и стари ритуални практики.