Ритуална Ин йога на новолуние – от провидение към проявление

Новолунието в Скорпион е най-подходящото време да направим пространство за сянката си, за всички онези дълбоки желания, които често държим скрити дори от собствения си взор. На това новолуние, раненият лечител Хирон ще извади наяве онези детски травми, които ни държат в плен на срама, вината, гнева и тъгата. Това са емоции, които ни спират да проявяваме живота си с величието на творци по желания начин. Ще ги погледнем, ще ги признаем и ще се освободим от отровното им въздействие. Само така ще можем да обърнем поглед към намеренията на душата ни, които търпеливо чакат своето проявление.

Нашият потенциал е най-големият дар, с който идваме на Земята. Но той е скрит и понякога заключен в плен на сянката ни, за да можем да намерим и извървим сами пътя към себе си. Да разберем какъв е той и да направим крачки към проявяването му е смисълът на живота ни.

Някъде в нас бълбукат идеи и желания. Тези от тях, които прекарат достатъчно време в умът ни се превръщат в намерения. Намеренията най-често се сбъдват ако се хранят с подходящите съставки. Всеки от нас има силата да сбъдва и да проявява. За това не се изискват специални умения, а смелост и увереност. Аз не съм вълшебница и не мога да обещая, че ще сбъдна желанията ви. Но със сигурност знам как да сбъдвам моите. По време на тази ритуална Ин сесия ще ви насоча и ще създам подходящата среда, в която провиденията ви да се превърнат в проявления. Ще ви помогна да разберете кои ваши намерения са в синхрон с потенциала ви.

В днешната динамична реалност е трудно да мислим за тези неща. Затова ви каня на този ритуал, в който заедно да отворим портала към измеренията, от които струи Яснота, Сила и Любов и ще проявим най-висшата възможна реалност според плана на нашата душа. Можем да искаме всичко и всичко ще ни се даде. Въпросът е удоволетворението на кои наши желания ще ни насочи към потока на живота, който сме си предопределили. И има ли предопределеност въобще…

Водещ: Деви

Кога: 18 ноември, 18:40 - 20:10 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 13 лв. Важат карти Мултиспорт

Запази своето място на: 0894488809, info@yogamandala.net