Съживи тялото си - докосни душата си Терапевтична йога за гърба

Ако гърбът, вратът, кръстът и раменете са ти проблемна зона и често имаш болки или схващане там знай, че не си само ти. Аз също! Затова изследвам всякакви начини да балансирам асиметрията на двете половини и да хармонизирам противоположностите в тялото си чрез практиката си. И наистина тази практикта поддържа тялото ми в чудесен баланс и болката е само спомен. Затова споделям този терапевтичен подход с всички, които биха искали да подходят отговорно към себе си и тялото си.

Ще работим по проблемните зони чрез уникалния асиметричен подход, който ме спаси от болките, за да възвърнем баланса и виталността в тялото си. Много от вас работят дъгли часове на стол, пред компютър. Това води до сковаване на раменете, врата, болки в гърба и кръста. Тялото е съвършен инструмент, който има нужда от постоянно настройване и грижа. В този час ще се фокусираме върху посланията на тялото ни и ще се научим да го чуваме и да отговаряме адекватно на нуждите му. Ще балансираме между сила и гъвкавост чрез терапевтичен подход към асаните, за да събудим естествените оздравителни сили на тялото. Ще завършим с пранаяма и медитация, които осигуряват правилния път на енергийния поток в тялото.
В тази сесия и ще ти представя нов комплекс от асани и пранаяма, който да работи специфично с проблемните области в гърба, кръста, раменете и краката. Ще се научиш да дишаш правилно, така че всеки дъх да е носител на свежа и чиста енергия, която сама по себе си лекува тялото. 

За кого е този час:
Всички хора от всички възрасти, без ограничение!

Какво ще научиш:
  • Ще изследваш сам тялото си и ще научиш повече за собствените си асиметрии
  • Можеш да се докоснеш до по-дълбоката причина за тези асиметрии
  • Ще си тръгнеш с техники, които да прилагаш ежедневно
  • Ще разхлабиш енергийните блокажи и възли в тялото си и ще усетиш потока на живителна сила в тялото си
  • Ще насочиш фокуса си към благосъстоянието си, вместо към проблемите си
  • Ще се почувстваш изпълнен с живот и сили

Кога: 28 септември, 18:30 - 20:30 ч.

Къде: Мандала - център за цялостна трансформация, София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5

Цена: 15 лв. Важат карти Мултиспорт

Водещ: Деви

Важно! Местата са ограничени и бързо се запълват. Мястото е гарантирано при предварително заплащане на рецепция на Мандала. В деня на практиката с приоритет са тези, които дойдат на място по-рано до запълване на местата. Не можем да гарантираме място на тези, които не дойдат на време.

Запази своето място на: 0894488809, info@yogamandala.net