ВИДЕО: Йога за 4-те състояния на жената: Майката

13 ноември 2018
661
Това е второто видео от поредицата "Йога за 4-те състояния на жената" - практиката за втората седмица от месечния цикъл, когато жената е в овулация.

В този момент, в който може да бъде заченато дете, жената е най-привлекателна, нежна и отворена към другите. И освен че може да дарява всички около себе си с грижи, като майка, добре е в тази фаза да се погрижи и за себе си. За целта са подходящи флуидните движения, които лубрикират тялото и внасят усещането, че сме в потока на живота. В тази седмица сякаш всичко ни се нарежда безпроблемно и с лекота. В своя пик сме и можем да привличаме изобилието в живота си.

Заедно с Деви, ти подаряваме откъс от нейната практика, с който в рамките на 10-тина минути да се погрижиш за себе си чрез флуидни движения. Наслади се! А пълната практика можеш да намериш в онлайн йога студиото ни ТУК

ЗА ПОРЕДИЦАТА:
Като жени, ние сме зависими от 4-те фази на женския си цикъл, които наподобяват фазите на Луната. Всеки месец ние преминаваме през 4 различни етапа, които са свързани с хормоналните промени, протичащи в тялото ни. Тези промени направляват смяната на настроенията ни и нивото на енергията, с която разполагаме. В поредица от 4 видеа, Деви ще те преведе през практики за всяка от фазите на жената.

ВИЖ ВИДЕОТО ЗА СЕДМИЦА 1: ДЕВОЙКАТА

За да получаваш новостите от блога ни на своята поща, запиши се за електронния бюлетин на Home Yoga

Ако тази статия ти е харесала, помогни й да достигне до повече хора, като я споделиш с приятели.

За автора:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и астролог, основател на HomeYoga.bg и AstroAcademy.bg. Практикува йога от 2005 г. Преминала е редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които специализации в различни направления на йога, курсове по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, и др. Автор е на редица публикации в списанията „Йога за всички“ и „Om Yoga & Lifestyle“. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг. И следва магистратура „Психология на здравето“ в СУ.
Мими Дончева