ВИДЕО: Йога с блокчета за навлизане в позите

02 април 2019
208
Предлагаме ти 10-минутен откъс от 1-часова практика с Даниела Събева, в който с помощта на 1-2 йога блокчета ще работиш за по-доброто навлизане в позите.

Йога блокчета вече се предлагат на доста места и са съвсем достъпни. Те са наистина полезно помощно средство, което ще ти позволи с по-голяма лекота да изпълняваш някои асани и упражнения. Така ще дадеш възможност на тялото си постепенно да привикне към самите пози, освен че ще се начиш да ги правиш по-добре. Ако вече имаш блокчета вкъщи, направи тази специална практика и усети разликата! 

Пълната практика те очаква в онлайн йога студиото ни ТУК.

Ако тази статия ти е харесала, помогни й да достигне до повече хора, като я споделиш с приятели.

За автора:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и астролог, основател на HomeYoga.bg и AstroAcademy.bg. Практикува йога от 2005 г. Преминала е редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които специализации в различни направления на йога, курсове по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, и др. Автор е на редица публикации в списанията „Йога за всички“ и „Om Yoga & Lifestyle“. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг. И следва магистратура „Психология на здравето“ в СУ.
Мими Дончева