ВИДЕО: Виняса флоу за укрепване на краката

16 март 2018
2420
Днес ти предлагаме откъс от Виняса флоу практика с Георги за укрепване на краката. В рамките на само 6 минути, ще активираш мускулите на долните крайници и седалището, но също така ще раздвижиш тазобедрените стави и гръбнака, и ще култивираш равновесието. 

Виняса флоу е съвременен йога стил, за който са характерни преливанията от поза в поза, в синхрон с дъха. Освен че включва класически йога асани, този стил дава по-голяма свобода за творчество по време на практиката, включвайки физически упражнения от различни сфери. 

Изпробвай Виняса флоу стила и се погрижи за себе си в рамките на няколко минути! Тялото ще ти бъде благодарно после! <3

Ако краткото видео ти допада, цялата практика те очаква в онлайн йога студиото ТУК!
Ако нямаш достъп до него, стани част от нашето йога семейство - вземи абонамент за неограничен достъп до всичките ни йога видеа от ТУК! Йога е само 1% теория и 99% практика - прави редовно йога вкъщи, за да се радваш на естествено здраве и щастие! 

Ако тази статия ти е харесала, помогни й да достигне до повече хора, като я споделиш с приятели.

За автора:

Мими Дончева е сертифициран йога инструктор и астролог, основател на HomeYoga.bg и AstroAcademy.bg. Практикува йога от 2005 г. Преминала е редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които специализации в различни направления на йога, курсове по приложна психология и философия, посвещения в Рейки и Акашови записи, и др. Автор е на редица публикации в списанията „Йога за всички“ и „Om Yoga & Lifestyle“. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг. И следва магистратура „Психология на здравето“ в СУ.
Мими Дончева